Vierde seizoen van Spaanse serie Élite is vanaf nu te zien op Netflix

Sinds maart 2020 is het derde deel van de Spaanse hitserie Élite te zien op Netflix België en we weten inmiddels dat er ook een vierde seizoen van de serie aan zit te komen. In december 2020 werd zelfs bekendgemaakt dat het vierde seizoen al volledig is opgenomen en recentelijk is de release datum officieel bekendgemaakt en het vierde deel verschenen. De cast wordt flink vernieuwd, dus dat beloofd veel verandering voor de aankomende afleveringen. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Élite seizoen 4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Élite over?

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Titel: Élite
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Cast: Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper
IMDb: 7.6 uit 45.537 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Élite op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Élite seizoen 4 op Netflix België?

Eindelijk is daar dan de releasedatum van het vierde seizoen van Élite: vanaf 18 juni 2021 kunnen we genieten van het nieuwste deel van de Spaanse serie.

In een gloednieuwe video heeft Netflix dit aan de fans van de serie laten weten. Nog even aftellen dus en alvast heel veel kijkplezier gewenst!

  1. Wanneer komt Élite seizoen 4 op Netflix België?

    Vanaf 18 juni 2021 zal het vierde seizoen van Élite op Netflix te zien zijn.

  2. Waar kun je de serie Élite online kijken?

    Élite is een Netflix Original-serie en is dan ook exclusief op deze streamingdienst te bekijken. Je kunt de Spaanse serie dus niet zien op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in België.

→ Vergelijkbare series met Élite vind je hier 🍿

Komt er een Élite seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Inmiddels is door de makers van de Spaanse serie al bekendgemaakt dat er ook een vijfde deel van Élite zal volgen. Over de voortgang en release datum van deze productie houden we je op de hoogte via de pagina over Élite seizoen 5 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Élite seizoen 4?

Bekijk nu de gloednieuwe trailer van het vierde seizoen van Élite hieronder.