Sinds 13 maart 2020 is het nieuwste seizoen van de Spaanse hitserie Élite te zien op Netflix België. Nu is het voor fans afwachten tot de komst van het volgende deel. De Spaanse cast wordt namelijk flink vernieuwd, dus dat beloofd veel verandering voor de aankomende afleveringen. Wat weten we tot nu toe over Élite S4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Élite over?

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Op IMDb wordt de serie Élite beoordeeld met een 7.5 uit 10.

Wanneer komt Élite seizoen 4 op Netflix België?

Wanneer komt Élite seizoen 4 op Netflix België?

Helaas is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van Élite op de streamingdienst in België zal verschijnen. Zodra we hier meer over weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden. Gezien het voorgaande uitzendschema lijkt echter een timing rond eind 2020-begin 2021 het meest waarschijnlijk.

→ Vergelijkbare series met Élite vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 4 van Élite naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Kom er een Élite seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Inmiddels is door de makers van de Spaanse serie al bekendgemaakt dat er ook een vijfde deel van Élite zal volgen. Over de voortgang en release datum van deze productie houden we je op de hoogte via de pagina over Élite seizoen 5 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Élite seizoen 4?

Helaas zijn er nog geen beelden beschikbaar van het vierde seizoen van Élite. Zodra die er zijn, zullen ze op deze pagina geplaatst worden.