Vijfde seizoen van Spaanse serie Élite is nu te zien op Netflix

In juni vorig jaar konden we voor het eerst op Netflix genieten van de vierde set afleveringen van de Spaanse serie Élite, maar slechts 10 maanden later kruipen we alweer voor de buis voor het vervolg. Seizoen 5 is namelijk sinds vrijdag 8 april 2022 wereldwijd op de streamingdienst te bewonderen. Alle acht afleveringen verschenen die dag gelijktijdig online om 09:00 uur ‘s ochtends (Midden-Europese tijd).

Seizoen 5 van Spaanse serie Élite staat sinds 8 april 2022 wereldwijd op Netflix

De productie van Élite seizoen 5 werd al erg vroeg naar buiten gebracht. Al voordat het vierde seizoen van de serie werd gelanceerd, liet Netflix namelijk in een tweet weten dat tevens het vijfde seizoen in aantocht was.

Inmiddels, iets meer dan een jaar na dato, kunnen we op de streamingdienst sinds vrijdag 8 april 2022 genieten van 8 nieuwe afleveringen.

Trailer van Élite seizoen 5 op Netflix

Hieronder bekijk je direct de zinderende trailer van het vijfde seizoen. Deze werd een week voor de lancering door Netflix met de fans gedeeld.

Verhaal van de serie

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.


Synopsis: Netflix