Netflix bevestigt: Spaanse serie Élite krijgt vijfde seizoen

We kunnen sinds maart 2020 genieten van het derde deel van de Spaanse hitserie Élite op Netflix, maar vooralsnog wachten we nog op het vierde seizoen. Wel is door Netflix nu al bekendgemaakt dat seizoen 5 van de serie in aantocht is! Wat weten we tot nu toe over Élite seizoen 5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Élite over?

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Titel: Élite
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Makers: Darío Madrona, Carlos Montero
Cast: Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper
IMDb: 7.6 uit 49.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Élite op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Élite seizoen 5 op Netflix België?

Goed nieuws voor fans van de Spaanse serie Élite, want al voordat het vierde seizoen van de serie is gelanceerd, bracht Netflix een tweet naar buiten waarin ze bekendmaakten dat het vijfde seizoen in aantocht is!

  • Wanneer komt Élite seizoen 5 op Netflix België?

    Momenteel is nog niet met zekerheid te zeggen wanneer het vijfde seizoen van Élite op Netflix in België te zien is, maar naar verwachting zal de datum in 2022 liggen doordat we ook nog moeten wachten op deel 4. Zodra we een exacte datum weten, hoor je het via je mail.

  • Waar kun je de serie Élite online kijken?

    Élite is een Netflix Original-serie en is dan ook exclusief op deze streamingdienst te bekijken. Je kunt de Spaanse serie dus niet zien op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in België.

→ Vergelijkbare series met Élite vind je hier 🍿

Komt er een Élite seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niet of er een zesde seizoen van Élite zal verschijnen of dat het na 5 delen gedaan is. Zodra meer bekend is, lees je het op de website en social media kanalen van Streamwijzer

Welke teaser of trailer is er van Élite seizoen 5?

Er is nog geen trailer of teaser van seizoen 5, maar je kunt wel eerdere beelden bekijken om alvast in de stemming te komen.

Elite: Season 3 | Official Trailer | Netflix