Sinds de vernieuwing van de Netflix serie Élite met een compleet nieuwe cast is bekend dat er ook een vijfde seizoen van de serie Élite zal volgen op Netflix België. Nog meer afleveringen van deze serie met een geweldige cast liggen dus op de loer. Wat weten we tot nu toe over Élite S5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Élite over?

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Op IMDb wordt de serie Élite beoordeeld met een 7.5 uit 10.

Wanneer komt Élite seizoen 5 op Netflix België?

Wanneer komt Élite seizoen 5 op Netflix België?

Jammer genoeg weten we nog niet wanneer seizoen 5 van Élite op Netflix België zal verschijnen. Zodra hier meer over bekend is, wordt het nieuws op deze pagina geplaatst. Vooralsnog lijkt eind 2021 de beste schatting voor het vijfde deel van de serie.

Kom er een Élite seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Ondanks het feit dat we al redelijk vroeg weten dat er een vijfde seizoen van Élite volgt, is meer nog niet bekend. Zodra dit nieuws naar buiten wordt gebracht, zal het op Streamwijzer verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van Élite seizoen 5?

Helaas zijn er nog geen beelden beschikbaar van het vijfde deel van de Spaanse serie Élite. Zodra het beeldmateriaal beschikbaar is, zullen we het op deze pagina laten zien.