Emily in Paris seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Na een glansrijke en komische tweede set afleveringen van Emily in Paris kunnen fans niet wachten tot Lily Collins terugkeert in haar schitterende rol voor een derde seizoen van de Netflix Original hitserie. Benieuwd of dat er ook gaat komen? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Emily in Paris seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Emily in Paris seizoen 3 op Netflix in België?

Fantastisch nieuws, want Netflix heeft een paar weken na de lancering van het tweede seizoen bekendgemaakt dat er een derde deel van Emily in Paris zal worden gemaakt! Een première rond eind 2022 – begin 2023 is het meest waarschijnlijk vanwege het uitzendschema van seizoen 1 (oktober 2020) en seizoen 2 (december 2021). Op het moment van schrijven is dit echter nog niet bevestigd door de streamingdienst.

→ Emily in Paris is geproduceerd door de makers van Sex and the City, waarvan alle seizoenen hier te vinden zijn 🍿

Waar gaat het verhaal van Emily in Paris over?

Een jonge Amerikaanse vrouw uit het Midwesten wordt ingehuurd door een marketingfirma in Parijs om hen een Amerikaanse kijk op zaken te geven.

Jaar2020
SoortSerie
Duur2 seizoenen
GenreKomedie, Drama
IMDb7,0 uit 53.000 stemmen
MakersDarren Star
CastLily Collins, Ashley Park, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Bruno Gouery, Camille Razat, Samuel Arnold, William Abadie, Tatiana Gousseff
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Emily in Paris seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Recentelijk werd bekendgemaakt dat er naast een derde deel ook een seizoen 4 van Emily in Paris zou worden gemaakt. Goed nieuws dus! We houden je bij verder nieuws op de hoogte via Streamwijzer’s website en social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Emily in Paris seizoen 2?

Bekijk hieronder de officiële trailer van het tweede seizoen van EIP op Netflix.