‘The Empress’ krijgt officieel seizoen 2 van Netflix

Goed nieuws: Netflix heeft het Duitse kostuumdrama The Empress slechts een ruime maand na de lancering van het eerste seizoen verlengd met seizoen 2. Dat is via social media bekendgemaakt.

Tweede seizoen van ‘The Empress’ is onderweg naar Netflix

Door middel van het onderstaande Twitter-bericht heeft Netflix kijkers van de Duitse serie The Empress laten weten dat er een tweede seizoen gemaakt gaat worden. Acteurs Devrim Lingnau, Philip Froissant, Johannes Nussbaum en Almila Bagriacik maken dit bekend in de video. Na het open einde van het eerste seizoen is dit natuurlijk goed nieuws voor de fans.

Netflix is tot dit besluit gekomen door de enorme populariteit van seizoen 1, dat 5 weken lang in de top 10 van best bekeken shows van de streaminggigant stond. Kijkers zijn bovendien ontzettend enthousiast over de serie, die doet denken aan kostuumdrama’s als The CrownBridgerton en Downton Abbey.

Datum van seizoen 2 is nog niet bekendgemaakt

In september werd het eerste seizoen van de serie toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Wanneer de afleveringen van S2 zullen verschijnen, is nog niet bekendgemaakt. Waarschijnlijk zal dit nog wel even duren, aangezien de productie als het goed is nog moet beginnen. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Houd dan onze social media-kanalen in de gaten laat ons je op de hoogte houden via je mail.

The Empress (serie, 2022): verhaal en trailer

In het Oostenrijk van de 19e eeuw staat de liefde van de passievolle en rebelse Sisi en keizer Franz Joseph onder druk door intriges en machtsstrijd aan het Weense hof.

TitelThe Empress / Die Kaiserin
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalDuits
CategorieDrama, Historie, Politiek
MakerKatharina Eyssen
CastDevrim Lingnau, Philip Froissant, Melika Foroutan, Johannes Nussbaum, Elisa Schlott, Jördis Triebel, Almila Bagriacik, Wiebke Puls
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix