Waar kun je Encanto (film, 2021) online kijken in België?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Encanto (2021) online kijken kunnen vanuit België. Deze film wist tijdens de 94e Academy Awards in 2022 één Oscar in de wacht te slepen (uit haar drie nominaties) voor Best Animated Feature Film. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, Netflix, Apple TV+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar en wanneer kun je in België online naar de film ‘Encanto’ (2021) kijken?

Disney+➡️ Ga direct naar Encanto bij Disney+ in België. Hier is de film gratis te zien voor abonnees.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Apple TV+Bij deze streamingdienst is Encanto momenteel niet online te kijken.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.

Verhaal: hier gaat ‘Encanto’ over

“Encanto” van Walt Disney Animation Studios, vertelt het verhaal van de buitengewone familie Madrigal. In een levendig dorp, diep verscholen in de bergen van Colombia, bewoont de familie Madrigal een magisch huis op een wonderbaarlijke, betoverde plek, Encanto genaamd.

De magie van de Encanto heeft elk kind van de familie gezegend met een unieke gave, uiteenlopend van spier- tot geneeskracht—elk kind op één na, Mirabel. Als ze ontdekt dat de magie die de Encanto omringt in gevaar is, beseft Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar buitengewone familie is.

Trailer en streaming informatie van de film

TitelEncanto
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
GenreAnimatie, Komedie, Drama
IMDb7,2 uit 202.000 stemmen
RegisseurJared Bush, Byron Howard
CastStephanie Beatriz, Wilmer Valderrama, Diane Guerrero, María Cecilia Botero, John Leguizamo, Mauro Castillo, Jessica Darrow, Angie Cepeda, Carolina Gaitán

Synopsis: Disney