Equinox seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Heeft Netflix een nieuwe en waanzinnige Scandinavische thriller te pakken met de komst van Equinox of gaan we met deze serie eerder richting het spannende doch verwarrende verhaal van de Duitse Original serie DARK? Één ding wat zeker is, is dat de komst van de Deense serie Equinox gepaard gaat met veel enthousiasme en dat men benieuwd is of er ook een tweede deel van de serie zal volgen. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Equinox seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Equinox over?

Astrid wordt gekweld door visioenen sinds de verdwijning van haar zus en haar klasgenoten 21 jaar geleden. Ze start een onderzoek dat een duistere waarheid blootlegt.

Titel: Equinox
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Land: Denemarken
Categorie: Drama, Mystery, Thriller
Cast: Gaetano Aronica, Bence Ferenczi, Jeanne Goursaud
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Equinox op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Equinox seizoen 2 op Netflix België?

  1. Wanneer komt Equinox seizoen 2 op Netflix België?

    Momenteel is nog niet bekend of de Deense serie Equinox verlengd zal worden met een tweede seizoen op Netflix. Zodra we hier meer over weten, maar bij verlenging is het waarschijnlijk dat een vervolgseizoen niet voor eind 2021 of begin 2022 zal verschijnen vanwege de duur van de productie. Zodra meer nieuws over deel 2 bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  2. Waar kun je Equinox online kijken?

    Equinox is een Original serie van Netflix en is daarom exclusief op deze streamingdienst te bekijken.

→ Vergelijkbare series met Equinox vind je hier 🍿

Komt er een Equinox seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien we nog niet weten of er een tweede seizoen komt, is ook nog niet bekend of er een derde deel van de serie Equinox zal volgen. Zodra we meer weten, wordt het nieuws direct via de website en social media kanalen van Streamwijzer bekendgemaakt.

Welke teaser of trailer is er van Equinox seizoen 2?

Helaas weten we nog niet of deze Deense Netflix Original serie verlengd zal worden met een tweede seizoen, dus is er ook nog geen trailer beschikbaar. Wel kun je van de beelden van seizoen 1 genieten om alvast op te warmen voor de mogelijke komst van een vervolg.