Top 10: kijktips voor erotische films en series op Netflix

Spanning en sensatie stapelen zich op in de flinke selectie aan erotische films en series die zich door de jaren heen hebben verzameld in het aanbod van de streamingdienst Netflix. Een flinke dosis 18+ content met scènes die seks niet onbesproken laten. In dit artikel vind je 10 kijktips die je aan je favorieten op de streamingdienst kunt toevoegen in dit genre.

→ Het grootste erotiek aanbod is hier te vinden ✅

Erotische films en series op Netflix in België die je op je kijklijst moet zetten

Ons overzicht van 10 erotische films en series is volledig op Netflix te bekijken in België. Zo kun je bijvoorbeeld op het moment van schrijven de films 365 dni en Fifty Shades of Grey bekijken, maar ook de series Keizersvrouwen en Too Hot To Handle. Bij elke film en serie vind je de release datum, de trailer, het verhaal en een knop om hem direct te streamen bij Netflix. Veel kijkplezier alvast!

1. 365 dni (film, 2020)

Massimo Torricelli, een jonge en knappe baas van een Siciliaanse maffiafamilie, heeft geen andere keus dan het roer over te nemen nadat zijn vader is vermoord. Laura is verkoopdirectrice in een luxueus hotel in Warschau. Ze heeft een succesvolle carrière, maar in haar privéleven ontbreekt het haar aan passie.

Ze waagt een laatste poging om haar relatie te redden. Samen met haar botte vriend, Martin en enkele andere vrienden, maakt ze een reis naar Sicilië. Ze verwacht niet dat Massimo, de gevaarlijkste man van het eiland, haar in de weg zal lopen, haar zal ontvoeren, gevangen zal houden en haar 365 dagen zal geven – om verliefd op hem te worden.

2. Wanderlust (serie, 1 seizoen)

Wanderlust bekijkt hoe we gelukkige relaties opbouwen en onderhouden en stelt de vraag of levenslange monogamie mogelijk is – of zelfs wenselijk. Toni Collette speelt Joy Richards, een therapeute die een manier probeert te vinden om de vonk met haar man levend te houden nadat haar fietsongeluk hen ertoe aanzet hun relatie te heroverwegen. Terwijl we haar familie, vrienden, buren en cliënten ontmoeten, ontstaan er opmerkelijke en toch relateerbare verhalen over liefde, lust en verboden verlangens.

3. Fifty Shades of Grey (film, 2015)

Een rijke man en een naïeve studente krijgen een intense, erotische relatie.

4. High Society (film, 2018)

De curator van een door een chaebol gefinancierde kunstgalerie en haar man, een hoogleraar economie met politieke ambities, doen alles om door te dringen tot de elite.

5. Keizersvrouwen (serie, 1 seizoen)

De vrouw van een rijzende ster bij de gemeente Amsterdam wordt achtervolgd door een donker verleden en zakt steeds dieper weg in de onderwereld van seks en drugs.

6. Easy (serie, 3 seizoenen)

Easy is een anthologieserie van bedenker Joe Swanberg die diverse personages uit Chicago verkent terwijl ze door het moderne doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur stuntelen. In de acht afleveringen tellende serie, geschreven en geregisseerd door Swanberg, spelen Orlando Bloom, Malin Akerman, Jake Johnson, Marc Maron, Dave Franco, Hannibal Buress, Emily Ratajkowski, Michael Chernus, Gugu Mbatha-Raw, Aya Cash, Jane Adams, Elizabeth Reaser, Evan Jonigkeit en meer mee.

7. You Me Her (serie, 5 seizoenen)

Het getrouwde stel Jack en Emma probeert hun seksleven op te fleuren door een escort in te huren, maar uiteindelijk vallen ze allebei voor haar.

8. Too Hot To Handle (serie, 2 seizoenen)

‘s Werelds heetste realityshow is terug met tien sexy nieuwe singles. Iedereen die de regels durft te breken van niet kussen, niet zwaar aaien en geen enkele vorm van zelfbevrediging zal de prijs van $100.000 sneller zien dalen dan het libido van onze deelnemers in de minst sexy vakantie van hun leven.

9. Newness (film, 2017)

Martin en Gabi proberen een relatie op te bouwen nadat ze elkaar hebben ontmoet via een datingapp, maar wanneer de verveling toeslaat, zoeken ze een ongewone oplossing.

10. Friends with Benefits (film, 2011)

Een recruiter en een artdirector besluiten hun vriendschap uit te breiden met vrijblijvende seks, zonder zich emotioneel te binden.

Bekijk meer films en series op Netflix

In het complete overzicht met het aanbod van films en series op Netflix in België kun je terugvinden wat er allemaal nog te zien is op de streamingdienst. Naast erotische films en series zijn er natuurlijk ook heel veel titels in de genres drama, romantiek, thriller, etc. op het video on demand-platform te bekijken. Veel plezier gewenst met streamen!