Waar kun je de film Eternals (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de Marvel-film Eternals (2021) online kijken kunnen. Sinds 3 november 2021 is de Marvel-film in de bioscoop te zien. De nieuwe film doet behoorlijk wat stof opwaaien met het eerste openlijk homoseksuele karakter, de eerste seksscène en een absoluut waanzinnige cast met o.a. Angelina Jolie en Richard Madden. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar kun je de Marvel-film Eternals (2021) online kijken?

Op het moment van schrijven is de nieuwe Marvel-film Eternals alleen nog in de bioscoop te vinden, maar daar zal waarschijnlijk binnenkort verandering in komen. Zo was het gat van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings tussen de bioscooppremière (1 september 2021) en de thuispremière (12 november 2021) in totaal 72 dagen en kwam Free Guy al 49 dagen na de bioscooprelease naar Disney+.

Als Eternals ongeveer hetzelfde schema volgt, kunnen we de film na de bioscooprelease op 3 november 2021 waarschijnlijk rond december 2021-januari 2022 op de streamingdienst verwachten. Dit is echter nog niet officieel bevestigd. De film is overigens gemaakt door Marvel (onderdeel van The Walt Disney Company), wat betekent dat hij exclusief op Disney+ zal verschijnen en niet op Netflix, Videoland, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform.

✅ Disney+➡️ Ga direct naar alles van Marvel bij de streamingdienst Disney+.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Apple TV+Momenteel kun je deze film niet bekijken bij Disney+.

Verhaal en trailer van Eternals (film, 2021)

Marvel Studios’ Eternals volgt een groep helden van voorbij de sterren die de Aarde beschermen sinds de dageraad van de mens. Wanneer monsterlijke wezens genaamd de Deviants, lang verloren gewaand, op mysterieuze wijze terugkeren, worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.

Streaming informatie over de film

TitelEternals
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 37 minuten
CategorieActie, Avontuur, Drama
IMDb5,8 uit 2.100 stemmen
MakersChloé Zhao
CastGemma Chan, Richard Madden, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Ma Dong-seok

Synopsis: Disney+