Laatste seizoen van ‘The Expanse’ is begonnen bij Amazon Prime Video

The Expanse, de sci-fi serie gebaseerd op de populaire boekenreeks van James S. A. Corey, is één van de populairste series op Amazon Prime Video van dit moment. Fans waren dan ook aan het aftellen naar 10 december, de dag dat het zesde en laatste seizoen van start ging. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt The Expanse seizoen 6 op Amazon Prime Video? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Wanneer komt The Expanse seizoen 6 op Amazon Prime Video?

  1. Waar kun je de serie The Expanse online kijken?

    In Nederland kun je enkel op Amazon Prime Video naar de serie The Expanse kijken. Je kunt op Streamwijzer meer lezen over de kosten van een abonnement op Amazon Prime Video en je kunt 30 dagen gratis kijken.

  2. Wanneer komt The Expanse seizoen 6 op Amazon Prime Video in Nederland?

    Het zesde en laatste seizoen van The Expanse is vanaf 10 december 2021 te zien bij Amazon Prime Video. Elke week komt op vrijdag een nieuwe aflevering online.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Expanse vind je ook hier 🍿

Uitzendschema

Elke week zal op vrijdag een nieuwe aflevering van The Expanse te zien zijn op Amazon Prime Video. Hieronder vind je het uitzendschema zoals het er dan uit komt te zien met een totaal van 6 episodes.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Strange Dogs”Vrijdag10 december 2021
2NNBVrijdag17 december 2021
3NNBVrijdag24 december 2021
4NNBVrijdag31 december 2021
5NNBVrijdag7 januari 2022
6NNBVrijdag14 januari 2022

Waar gaat het verhaal van The Expanse over?

The Expanse, dat zich afspeelt in een gekoloniseerd zonnestelsel, begint met de regeringen van de Aarde, Mars en de Asteroïdengordel die in een langlopend conflict verwikkeld zijn. De bemanning van de Rocinante – een illegaal geborgen oorlogsschip – stuit op een enorme samenzwering en een mysterieuze buitenaardse technologie die de machtsbalans en het lot van de mensheid dreigt te verstoren. The Expanse is een realistisch sciencefictionavontuur met veel actie.

Het zesde en laatste seizoen begint met het zonnestelsel in oorlog, als Marco Inaros en zijn Free Navy doorgaan met het lanceren van verwoestende asteroïde aanvallen op Aarde en Mars. Terwijl de spanningen van oorlog en verlies de bemanning van de Rocinante uit elkaar dreigen te trekken, doet Chrisjen Avasarala een gewaagde zet en stuurt voormalig marinier Bobbie Draper op een geheime missie die het tij van het conflict zou kunnen keren. Ondertussen, in de Belt, zijn Drummer en wat er over is van haar familie op de vlucht na het verraden van Marco. En op een verre planeet voorbij de Ringen, begint een nieuwe macht te rijzen.

TitelThe Expanse
SoortSerie
Jaar2015-2021
TaalEngels
Duur6 seizoenen
CategorieDrama, Mystery, Sci-Fi
IMDb8,5 uit 123.000 stemmen
RegisseurMark Fergus, Hawk Ostby
CastSteven Strait, Dominique Tipper, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Cara Gee, Frankie Adams, Keon Alexander, Nadine Nicole, Jasai Chase Owens
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Komt er een The Expanse seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is het gedaan met de populaire sci-fi serie. Na het zesde seizoen van The Expanse zal er geen zevende deel volgen, want de serie is gecanceld.

Welke teaser of trailer is er al van The Expanse seizoen 6?

De allereerste beelden zijn inmiddels naar buiten gebracht door Amazon’s streamingdienst Prime Video. Hieronder vind je de eerste teaser van The Expanse seizoen 6!


Synopsis & Beeld: Amazon