The Expanse seizoen 6 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

The Expanse, de sci-fi serie gebaseerd op de populaire boekenreeks van James S. A. Corey, is één van de populairste series op Amazon Prime Video van dit moment. Fans zijn dan ook razend benieuwd wanneer het vervolgseizoen van de serie zal verschijnen op de streamingdienst. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van The Expanse seizoen 6 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van The Expanse over?

De verdwijning van rijk-meisje-wordt-politiek-activist Julia Mao verbindt de levens van Ceres detective Joe Miller (Thomas Jane), schipkapitein James Holden (Steven Strait) en VN politicus Chrisjen Avasrala (Shohreh Aghdashloo). Tijdens de politieke spanning tussen Aarde, Mars en de Gordel, brengen zij het grootste complot aan het licht.

Titel: The Expanse
Jaar: 2015
Soort: Serie
Categorie: Drama, Mystery, Sci-Fi
Duur: 6 seizoenen
Makers: Mark Fergus, Hawk Ostby
Cast: Steven Strait, Cas Anvar, Dominique Tipper
IMDb: 8.5 uit 106.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt The Expanse seizoen 6 op Amazon Prime Video?

  • Wanneer komt The Expanse seizoen 6 op Amazon Prime Video in België?

    Helaas is op dit moment nog niet bekend wanneer het zesde seizoen van The Expanse wordt gelanceerd door Amazon Prime Video. Naar verwachting is dit echter rond begin 2022, afhankelijk van de duur van de productie. We houden je via je mail op de hoogte wanneer er een datum bekendgemaakt wordt.

  • Waar kun je de serie The Expanse online kijken?

    In België kun je enkel op Amazon Prime Video naar de serie The Expanse kijken, dus de serie is niet te zien op Netflix of Disney+ of een andere streamingdienst. Je kunt op Streamwijzer meer lezen over de kosten van een abonnement op Amazon Prime Video en je kunt 30 dagen gratis kijken.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Expanse vind je ook hier 🍿

Komt er een The Expanse seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is het gedaan met de populaire sci-fi serie. Na het zesde seizoen van The Expanse zal er geen zevende deel volgen, want de serie is gecanceld.

Welke teaser of trailer is er al van The Expanse seizoen 6?

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van het zesde seizoen van The Expanse. Wel kun je je alvast voorbereiden op het volgende deel van de serie door de beelden van seizoen 5 nog eens terug te kijken.

The Expanse – Season 5 Official Trailer