Waar kan ik de serie The Expanse online kijken?

Ontzettend veel mensen willen graag de populaire serie The Expanse online kijken in België. Deze serie gaat richting zijn laatste seizoen, maar het is gelukkig ook hier in België gewoon mogelijk om de serie legaal (en zelfs gratis) te streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar kun je The Expanse online kijken?

Amazon Prime Video: Je kunt deze serie alleen kijken bij Amazon Prime Video in België. Bekijk de serie direct 30 dagen op Amazon Prime Video.

Verhaal van The Expanse (6 seizoenen)

De verdwijning van rijk-meisje-wordt-politiek-activist Julia Mao verbindt de levens van Ceres detective Joe Miller (Thomas Jane), schipkapitein James Holden (Steven Strait) en VN politicus Chrisjen Avasrala (Shohreh Aghdashloo). Tijdens de politieke spanning tussen Aarde, Mars en de Gordel, brengen zij het grootste complot aan het licht.

Streaming informatie over de serie

Titel: The Expanse
Jaar: 2015
Soort: Serie
Categorie: Drama, Mystery, Sci-Fi
Duur: 6 seizoenen
Makers: Mark Fergus, Hawk Ostby
Cast: Steven Strait, Cas Anvar, Dominique Tipper
IMDb: 8.5 uit 106.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.