‘The Falcon and The Winter Soldier’ opent met meest bekeken seizoenspremière ooit op Disney+

De eerste kijkcijfers zijn binnen voor de splinternieuwe serie ‘The Falcon and The Winter Soldier’ op Disney+. Na het openingsweekend blijkt de nieuwe Marvel-serie de meest bekeken openingsaflevering ooit te hebben op de streamingdienst. Nooit eerder keken zo veel abonnees naar een serie in het eerste weekend van de lancering op Disney+. Exacte kijkcijfers heeft The Walt Disney Company niet naar buiten gebracht.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Meest bekeken seizoenspremière ooit op Disney+ voor The Falcon and The Winter Soldier

Het gelukkige nieuws werd op dinsdag 23 maart in een persbericht door The Walt Disney Company naar buiten gebracht. Hierin vermeldt het gigantische mediabedrijf dat er nog nooit een serie zo goed werd bekeken in het openingsweekend (19 maart 2021 tot en met 22 maart 2021 in dit geval) als Marvel Studios’ The Falcon and The Winter Soldier. Ook was de serie wereldwijd überhaupt de meest bekeken titel op de streamingdienst in dit tijdsvak.

Natuurlijk is dit succes deels toe te schrijven aan de wereldwijde lockdowns, waardoor mensen meer tijd hebben om achter de televisie veel naar films en series te kijken. Daarnaast wordt er in wintertijd over het algemeen meer gestreamd en is het belangrijk om op te merken dat Disney+ een flinke groei van abonnees heeft doorgemaakt, waardoor het publiek voor de serie groter geworden is.

Recensie en eerste reacties van kijkers op de nieuwe Marvel-serie

Zou je graag meer te weten komen over deze gloednieuwe Marvel-serie? Lees dan absoluut even onze recensie over de eerste aflevering van The Falcon and The Winter Soldier. Wij zijn namelijk razend enthousiast! Bij ons houdt het echter nog niet op, want ook de eerste reacties van kijkers rollen inmiddels binnen en zijn door ons verzameld in een artikel op Streamwijzer.

Als je liever zelf eens een kijkje wilt nemen bij Disney+ voor The Falcon and The Winter Soldier, dan kun je een abonnement nemen via de onderstaande groene knop en/of direct naar de Marvel-serie gaan via de rode knop bovenin dit artikel. Onderin vind je meer informatie over de serie en natuurlijk de trailer. Veel kijkplezier!

Verhaal, trailer, details en streamingdienst van The Falcon and The Winter Soldier (2021)

The Falcon and The Winter Soldier is een Marvel-serie die op 19 maart 2021 gelanceerd is op Disney+. Doordat Marvel één van de zes onderdelen van Disney+ is (samen met Pixar, Disney, Star Wars, Star en National Geographic), zal hij enkel te bekijken zijn met een abonnement op Disney+. Overigens zal de serie ook niet verschijnen op andere video on demand-platforms, zoals Netflix of Amazon Prime Video.

Waar gaat de serie over?

De Falcon en The Winter Soldier is een nieuwe serie met Anthony Mackie als Sam Wilson aka The Falcon, en Sebastian Stan als Bucky Barnes aka The Winter Soldier. Het paar, die samenkwamen in de laatste momenten van Avengers Endgame, gaan op een avontuur dat hun vaardigheden en geduld op de proef stelt. De serie is geregisseerd door Kari Skogland met Malcolm Spellman als hoofdschrijver. De zesdelige serie heeft een sterrencast met Daniel Brühl als Baron Zemo, Emily VanCamp als Sharon Carter en Wyatt Russell als John Walker.

Uitzendschema

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag19 maart 2021
2Vrijdag26 maart 2021
3Vrijdag2 april 2021
4Vrijdag9 april 2021
5Vrijdag16 april 2021
6Vrijdag23 april 2021

Het volledige aanbod van films en series op Disney+ vind je bij de pagina met het volledige Disney+ aanbod in België.