Waar kun je de film Fast & Furious 9 (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Fast & Furious 9 online kijken kunnen. De film, die ook bekend staat onder de titel F9: The Fast Saga, heeft opnieuw topacteurs als Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson en Ludacris in de cast en belooft met een budget van $250,000,000 een waar spektakel te worden. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Fast & Furious 9 online kijken?

Google Play: Deze titel is nu op het video on demand-platform van Google te vinden. Ga direct naar Fast & Furious 9 op Google Play.

Verhaal van Fast & Furious 9 (2021)

Het verhaal van je favoriete helden uit Fast & Furious-helden gaat verder in F9: The Fast Saga, ook bekend als Fast & Furious 9. Letty, Dom en hun zoon leiden een rustig bestaan, wanneer Dom plotseling de fouten uit zijn verleden onder ogen moet zien. Hij wil zijn familie beschermen, maar… “No matter how fast you are, no one outruns their past.”

Titel: F9: The Fast Saga / Fast & Furious 9
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Misdaad
Duur: 2 uur en 23 minuten
Budget: $250,000,000
Cast: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris
IMDb: 5.5 uit 30.000 stemmen