Live-action remake ‘Fate: The Winx Saga’ is nu te zien op Netflix

“De kracht van het licht is bij ons, volg de magische WINX!” Wie kent het intro van deze waanzinnige serie nou niet? Nu is er voor de echte fans geweldig nieuws, want de maker van The Vampire Diaries (Brian Young) brengt voor Netflix op 22 januari 2021 een live-action remake serie van de populaire Italiaanse tekenfilmserie Winx Club uit! Fate: The Winx Saga is een zesdelige Netflix Original serie die gemaakt werd door Archery Pictures Production in samenwerking met Rainbow.

Fate: The Winx Saga (2021) op Netflix België

Kun je de magische themasong van vroeger nog helemaal meezingen? Voor de échte fans hebben we het laatste stukje van het lied hieronder nog even neergezet. Wat een zekerheid is, is dat de live-action remake van Winx in januari 2021 op Netflix zal verschijnen, op de 22e om precies te zijn. Zorg jij ook dat je klaar zit voor de buis? Hieronder kun je het verhaal en de trailer van de gloednieuwe serie bekijken.

→ Bekijk nu alle seizoenen en producten van Winx 🍿

Hé hé ga met ons mee,
WINX, pak elkaar maar bij de hand,
Probeer de kracht te voelen,
Hoor de stem van de natuur, “O, WINX Club”
WINX, zie het magische verwant,
Kom en laat je overspoelen,
Door alweer een avontuur, “O, WINX Club”

WINX, de magische WINX!
Vlieg met ons door de lucht,
De kracht van het licht is bij ons,
Volg de magische WINX.

Verhaal

Fate: The Winx Saga is een coming-of-age verhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen…

De cast bestaat uit Abigail Cowen als Bloom (The Chilling Adventures of Sabrina, The Fosters), Hannah van der Westhuysen als Stella (Grantchester, Lamborghini), Precious Mustapha als Aisha (Endeavour), Eliot Salt als Terra (Normal People, Gameface), Elisha Applebaum als Musa (Undercover Hooligan, No Reasons), Sadie Soverall als Beatrix (Rose Plays Julie), Freddie Thorp als Riven (The Discovery of Witches, Safe, Overdrive), Danny Griffin als Sky (So Awkward, The Gentlemen), Theo Graham als Dane (Clink, Hollyoaks, Brief Encounters) en Jacob Dudman als Sam (The Stranger, Medici, The A List). Daarnaast hebben onder meer Eve Best (Nurse Jackie), Robert James-Collier (Downton Abbey), Josh Cowdery (Fantastic Beasts & Where To Find Them) Alex Macqueen (The Thick of It, Sally 4Ever) en Eva Birthistle (Brooklyn, The Last Kingdom) een rol in de serie.

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van de Netflix Original serie Fate: The Winx Saga.


Details van de serie

Titel: Fate: The Winx Saga
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie:Actie, Avontuur, Drama
Cast: Abigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen
Showrunner & uitvoerend producent: Brian Young
Uitvoerend producenten: Judy Counihan en Kris Thykier van Archery Pictures in samenwerking met Cristiana Buzzelli en Joanne Lee van Rainbow
IMDb: 7.0 uit 21.000 stemmen
Bekijk: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.

  1. Waar gaat het verhaal van Fate: The Winx Saga over?

    Fate: The Winx Saga gaat over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen.

  2. Waar kun je Fate: The Winx Saga online kijken?

    De live-action remake is een Netflix Original en is dus enkel op deze streamingdienst te zien vanaf 22 januari.