Fear The Walking Dead seizoen 7 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

Inmiddels is Fear The Walking Dead gelukkig officieel verlengd met een zevende deel en weten we dat deze nieuwe afleveringen zullen worden uitgezonden in de Verenigde Staten vanaf 17 oktober 2021. Benieuwd wanneer dit deel van populaire spin off-serie van The Walking Dead in België verschijnt? Hieronder lees je wat we weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Fear The Walking Dead seizoen 7 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅Bekijk direct Fear The Walking Dead op Amazon Prime Video 🧟‍♂️Waar gaat het verhaal van Fear The Walking Dead over?

Spin off-serie van The Walking Dead die de begingebeurtenissen van de zombie-apocalyps aan de westkust in beeld brengt in dezelfde periode dat de stad Atlanta werd aangevallen, terwijl Rick in een coma lag in het plaatselijke ziekenhuis. Het laat zien hoe de spanning al in volle gang was in het zuiden terwijl het net begint in Californië.

Soort: Serie
Jaar: 2015
Duur: 7 seizoenen
Categorie: Drama, Horror, Sci-Fi
IMDb: 6,9 uit 119.000 stemmen
Makers: Dave Erickson, Robert Kirkman
Cast: Kim Dickens, Frank Dillane, Cliff Curtis
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt Fear The Walking Dead seizoen 7 op Amazon Prime Video in België?

  1. Waar kun je de serie Fear The Walking Dead online kijken?

    In België is Fear The Walking Dead enkel te bekijken op Amazon Prime Video en dus niet op Netflix, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt Fear The Walking Dead seizoen 7 op Amazon Prime Video in België?

    In de Verenigde Staten is seizoen 7 van Fear The Walking Dead te streamen vanaf 17 oktober 2021. Naar alle waarschijnlijkheid betekent dit dat we in België ergens in 2022 toegang krijgen tot de nieuwe afleveringen, maar dit is nog niet officieel bevestigd. Meer informatie ontvang je als eerste via je mail zodra we meer weten.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Fear The Walking Dead vind je hier 🍿

Komt er een Fear The Walking Dead seizoen 8 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Op het moment van schrijven is nog niet bekend of FTWD ook zal worden verlengd met een achtste deel na de release van seizoen 7. Zodra we meer weten over een eventuele verlenging, zal het nieuws op Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er al van Fear The Walking Dead seizoen 7?

De allereerste trailer van het zevende seizoen van Fear The Walking Dead met Lennie James is recentelijk gelanceerd. Je bekijkt hem hieronder.