Waar kun je de serie Fear The Walking Dead online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de serie Fear The Walking Dead, de spin-off van de bekende internationale serie The Walking Dead. De serie behaalde tot dusver een 6.9 uit 10 op IMDb en serieliefhebbers streamen de serie graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar kun je Fear The Walking Dead online kijken?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de serie op Amazon Prime Video.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Amazon.nl: Bij Amazon is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie op Amazon.nl.

Verhaal van Fear The Walking Dead (2015)

Een Walking Dead spin-off, gevestigd in Los Angeles, die twee families volgt die zich moeten verenigen om de ondode apocalyps te overleven.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2015
Soort: Serie
Categorie: Drama, Horror, Sci-Fi
IMDb: 6.9 uit 108,976 stemmen
Duur: 5 seizoenen
Makers: Dave Erickson, Robert Kirkman
Cast: Kim Dickens, Frank Dillane, Cliff Curtis
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.