Netflix deelt teaser van Ferry de film (de Brabantse drugsbaron uit Undercover)

In een gloednieuwe teaser maken we kennis met Ferry & Daniëlle Bouman door de eerste beelden van de prequel-film Ferry, de voorloper van de gebeurtenissen uit Undercover seizoen 1 op Netflix. De streamingdienst laat weten dat de film ‘binnenkort’ online komt en deelt ook een galerij van eerste stills uit Ferry.

Teaser: Ferry de film, binnenkort op Netflix

Op zaterdag 14 maart 2021 verscheen dan eindelijk de teaser van Ferry de film met Frank Lammers en Elise Schaap in de hoofdrollen van Ferry & Daniëlle Bouman. Eerder liet Lammers al in een nieuwe video weten dat de film binnenkort naar Netflix kwam, maar een exacte datum is nog niet bekend.

Eerste beelden van de film over de Brabantse drugsbaron

Naast een teaser heeft Netflix ook de eerste shots uit de film naar buiten gebracht. In vier foto’s krijgen we een eerst indruk van de kleurrijke film die ons meer zou gaan vertellen over het leven van Ferry & Daniëlle vóór de gebeurtenissen in seizoen 1 van Undercover.

Verhaal van ‘Ferry’

Ferry wordt een prequel die het verhaal uit Undercover seizoen 1 vooraf zal gaan. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Derde seizoen van Undercover

Inmiddels is het tweede seizoen van de hitserie Undercover afgelopen en zijn de makers druk bezig met seizoen 3. In september 2021 zal het derde seizoen van de serie worden gelanceerd. Undercover bleek de afgelopen jaren zo ontzettend populair dat het al twee keer op rij de meest bekeken Netflix Original van het jaar is geworden.

→ Het tweede seizoen van Undercover vind je nu hier ✅