Frank Lammers omschrijft in nieuwe video Netflix-film over drugsbaron Ferry Bouman

Eerder werd al door streamingdienst Netflix bekendgemaakt dat het enorme succes van de serie Undercover ertoe heeft geleid dat er een speciale prequel film gewijd wordt aan het karakter Ferry Bouman. De film zal Ferry heten en inmiddels zijn er al wat meer details over het verhaal naar buiten gebracht. Nu heeft hoofdrolspeler Frank Lammers in een gloednieuwe video laten weten wat we precies van de film kunnen verwachten.

Frank Lammers vertelt over nieuwe Netflix-film ‘Ferry’

In een gloednieuwe video heeft Netflix beelden naar buiten gebracht van de populaire acteur Frank Lammers. Hij speelt in de serie Undercover de rol van drugsbaron Ferry Bouman en zal ook de hoofdrol vertolken in de gloednieuwe film Ferry.

Ferry wordt een prequel die het verhaal uit Undercover seizoen 1 vooraf zal gaan. Zo vertelt Lammers in de video dat er genoeg Ferry Bouman en Danielle Bouman te zien zullen zijn in de film, maar dat Bob Lemmens en Kim de Rooij niet in de film terug zullen komen. Wel komen oude bekenden, zoals John, terug tot leven en zullen er meer dan genoeg Brabantse scheldpartijen te zien zijn. Frank geeft wel aan dat we nog een tijdje op de release van de film zullen moeten wachten.

Plot van de prequel film over Ferry Bouman uit Undercover

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Frank Lammers en Elise Schaap

Eerder lieten de twee grote sterren van de film al horen waarom ze zo veel zin hebben in de komst van deze Netflix-film.

Frank Lammers (Ferry Bouman): “Ferry is back, again! Het is waanzinnig dat er een Netflix original film komt over Ferry. Het voelt een beetje als een droom als je met een dergelijke rol niet alleen een geweldige serie als Undercover mag maken, maar ook een eigen film. Ik heb er zin in en vind het geweldig dat we de fans kunnen meenemen naar de beginjaren”.

Elise Schaap (Danielle Bouman): “Ik ben ontzettend trots dat ik onderdeel ben van deze nieuwe Netflix original film. Het is voor ons ook fantastisch om terug te gaan naar het begin, naar het moment dat Danielle en Ferry elkaar leren kennen. We hebben er zin in, het gaat zó leuk worden!”

Derde seizoen van Undercover

Inmiddels is het tweede seizoen van de hitserie Undercover afgelopen en zijn de makers druk bezig met seizoen 3. In september 2021 zal het derde seizoen van de serie worden gelanceerd.

→ Het tweede seizoen van Undercover vind je nu hier ✅