Nieuwe video: gegarandeerd veel Ferry Bouman in Undercover seizoen 3 en eigen film binnenkort op Netflix

Netflix heeft een splinternieuwe video naar buiten gebracht. Daarin vertelt één van de hoofdrolspelers (Frank Lammers) van het eerste deel van de populaire Nederlandstalige serie Undercover over de rol van zijn karakter Ferry Bouman in seizoen 3. Ook laat hij weten dat de nieuwe prequel film Ferry over de Brabantse drugsbaron ‘binnenkort’ op de streamingdienst zal verschijnen. De video werd op maandag 8 maart gedeeld op de social media kanalen van Netflix.

Frank Lammers garandeert: veel Ferry in Undercover seizoen 3 en eigen film komt binnenkort op Netflix

Bekijk hieronder de nieuwe video die Netflix op maandag 8 maart 2021 naar buiten bracht, waarin Frank Lammers meer vertelt Undercover seizoen 3. Zo laat hij weten dat er veel Ferry in dit nieuwe deel te zien zal zijn, maar ook dat de film over het karakter binnenkort naar Netflix komt.

Prequel film ‘Ferry’ over de Brabantse drugsbaron op Netflix

Ferry wordt een prequel die het verhaal uit Undercover seizoen 1 vooraf zal gaan. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Derde seizoen van Undercover

Inmiddels is het tweede seizoen van de hitserie Undercover afgelopen en zijn de makers druk bezig met seizoen 3. In september 2021 zal het derde seizoen van de serie worden gelanceerd op de zender Één in België en op Netflix in Nederland. Undercover bleek de afgelopen jaren zo ontzettend populair dat het al twee keer op rij de meest bekeken Netflix Original van het jaar is geworden.

→ Het tweede seizoen van Undercover vind je nu hier ✅