Ferry zal maar liefst 33x meer te zien zijn in Undercover S3 dan in het vorige seizoen

Op zondag 21 november om 21:00 uur ‘s avonds zal het derde seizoen van de hitserie Undercover in première gaan bij de televisiezender Één in België. In Nederland wordt Netflix de streamingdienst waar de afleveringen te zien zullen zijn en zij hebben goed nieuws gedeeld voor liefhebbers van Ferry (Frank Lammers), want hij zal ruim 33x vaker in beeld zijn dan in seizoen 2 van de serie: 168 minuten in plaats van een luttele 5.

Netflix laat weten: maar liefst 33x zo veel Ferry in Undercover seizoen 3

Op vrijdag 5 november, nog 2 weken voor de start van het derde seizoen van Undercover, deelde Netflix een foto met goed nieuws voor liefhebbers van Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers) in de serie. Het karakter was volop te zien in seizoen 1, maar kreeg in S2 slechts 5 minuten schermtijd. Dat leidde tot veel commentaar van kijkers. Gelukkig zal Ferry maar liefst 168 minuten schermtijd krijgen in het derde seizoen van de Nederlands-Vlaamse misdaadserie!

Fans kijken uit naar Undercover seizoen 3 op Netflix met veel meer Ferry

Leuk om over na te denken: zou er achter de schermen bij Netflix iemand beide seizoenen hebben gekeken en met een stopwatch bij hebben zitten houden hoe vaak Ferry in beeld was? Een snelle rekensom duidt er in ieder geval op dat Ferry dus 33,6x meer in beeld zal zijn in het derde deel van de serie dan in het tweede seizoen. Wij kunnen niet wachten en bij de fans zit dat zeker niet anders, zo laten ze als reactie op het bericht via Twitter weten.

Verhaal en trailer

In seizoen 3 van Undercover is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…