Docu ‘Dat Ene Woord’ over voetbalclub Feyenoord is vandaag begonnen op Disney+

Goed nieuws voor voetballiefhebbers uit Rotterdam (en natuurlijk een ieder ander die houdt van toffe voetbaldocumentaires), want op de streamingdienst Disney+ is vandaag Dat Ene Woord: Feyenoord van start gegaan. Op woensdag 1 september 2021 om 09:00 uur verscheen de eerste aflevering op de streamingdienst, waarna er wekelijks een nieuwe episode online zal komen. In totaal worden er 8 afleveringen uitgebracht.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Uitzendschema van voetbaldocumentaire ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’ op Disney+

In totaal zullen er 9 afleveringen van Dat Ene Woord: Feyenoord worden gelanceerd op Disney+. Elke woensdagochtend om 09:00 uur komt de nieuwe aflevering op het video on demand-platform te staan, te beginnen met episode 1 (getiteld: “Hoop”) op de release datum van 1 september 2021. Het volledige uitzendschema vind je hieronder. Je kunt de documentaire hier bij Disney+ bekijken.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Woensdag1 september 202109:00 uur
2Woensdag8 september 202109:00 uur
3Woensdag15 september 202109:00 uur
4Woensdag22 september 202109:00 uur
5Woensdag29 september 202109:00 uur
6Woensdag6 oktober 202109:00 uur
7Woensdag13 oktober 202109:00 uur
8Woensdag20 oktober 202109:00 uur
9Woensdag27 oktober 202109:00 uur

Verhaal, trailer en details van de voetbaldocumentaire over de Rotterdamse voetbalclub

Voetbalclub Feyenoord wordt van binnenuit gevolgd in het seizoen 2020/21. Unieke beelden uit o.a. de kleedkamer en boardroom brengen de club en alle hoofdrolspelers dichterbij het publiek dan ooit.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 9 afleveringen
Categorie: Documentaire, Sport
Cast: Dick Advocaat, Leroy Fer, Nicolai Jorgensen, Frank Arnesen, Mark Koevermans
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Club en streamingdienst zijn erg blij met komst van ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’ is nu te zien op Disney+

Sinds woensdag 1 september 2021, de dag na het sluiten van de transfermarkt, is de documentaire Dat Ene Woord: Feyenoord over de Rotterdamse voetbalclub te zien op Disney+. In een persbericht liet Feyenoord eerder weten blij te zijn met deze documentaire, waarin voor het eerst in de 112-jarige historie alle deuren worden geopend voor de supporters. Joris van Dijk, commercieel directeur van de club, vertelt: “Dit past perfect bij onze ambitie om de uitstraling en impact van Feyenoord te vergroten. Feyenoord wil een open en transparante club zijn en dit is daarvan het ultieme bewijs. De berichten over de serie circuleerden al even, maar we zijn blij dat The Walt Disney Company het nieuws nu officieel naar buiten heeft gebracht. Het is voor ons een belangrijke stap om samen met een internationale partner als Disney al onze supporters een unieke blik op het reilen en zeilen van onze prachtige club te kunnen geven. Bovendien zorgt de samenwerking voor een belangrijke financiële injectie, die meer dan welkom is op dit moment.”

Marco de Ruiter, Country Manager The Walt Disney Company Benelux, voegt hieraan toe: “De samenwerking met Feyenoord, bij onze eerste Nederlandse Star original productie, markeert een nieuwe mijlpaal voor Disney+ in Nederland. Wij kijken ernaar uit om met producent Lusus Media de boeiende verhalen achter de schermen van deze historische Nederlandse voetbalclub tot leven te brengen.”