Filmen van derde seizoen van Amazon Original-serie ‘The Boys’ is voltooid

Het filmen zit erop! Alle afleveringen van The Boys seizoen 3 staan op camera. Dat heeft Amazon Prime Video laten weten. Het zal dus niet lang meer duren voordat we kunnen genieten het gloednieuwe seizoen, maar helaas vertelde de streamingdienst ook direct dat nog niet bekend is wanneer de nieuwe afleveringen online komen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Opnames van ‘The Boys’ seizoen 3 zijn afgerond door Amazon Prime Video

Laten we beginnen met het goede nieuws: op dinsdag 14 september 2021 maakte een tweet van @PrimeVideoNL duidelijk dat het allernieuwste seizoen van de superheldenserie The Boys compleet op camera staat.

De opnames waren ietwat vertraagd door de coronapandemie. Zo vertelde showrunner en uitvoerend producent Eric Kripke eerder al over het filmen van The Boys seizoen 3: “Amazon, in een gedurfde en historische poging om hun ‘gekke’ demografie uit te breiden, heeft groen licht gegeven voor seizoen 3 van The Boys! De schrijvers en ik zijn hard aan het werk in de (virtuele) schrijfkamer en we moeten helaas zeggen dat de wereld ons veel te veel materiaal heeft gegeven. We hopen begin 2021 te schieten, maar dat is aan een microscopisch klein virus.”

Nog niet bekend wanneer seizoen 3 van ‘The Boys’ in première gaat bij Amazon Prime Video

Voor wie denkt dat we ook meer te weten zijn gekomen over de release datum van het derde deel, hebben we helaas slecht nieuws. Direct na deze tweet werd de tekst aangevuld met: “En nee, ik weet nog niet vanaf wanneer seizoen 3 te streamen is.” Voor meer nieuws over de release datum zullen we dus helaas nog even moeten wachten.

Verhaal, details en trailer van de serie

In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als ‘The Boys’. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking. Het zijn de machteloze tegen de super krachtige als The Boys beginnen aan een heroïsche zoektocht om de waarheid over ‘The Seven’ en hun formidabele Vought-steun bloot te leggen.

Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Actie, Komedie, Misdaad
IMDb: 8.7 uit 308.000 stemmen
Maker: Eric Kripke
Cast: Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video