Filmen van ‘Fate: The Winx Saga’ seizoen 2 is begonnen (+ eerste beelden gedeeld door Netflix)

Bloom, Sky, Stella en de rest van de WINX hebben veel indruk gemaakt in de eerste afleveringen van Fate: The Winx Saga op Netflix. De magische serie werd zo goed ontvangen dat de streamingdienst heeft besloten een seizoen 2 te produceren. In het laatste nieuws rondom de productie is te zien dat de opnames zijn begonnen, maken we kennis met nieuwe leden van de cast en krijgen we de eerste beelden achter de schermen te zien.

→ Alles van Winx vind je hier 🍿

Netflix deelt eerste beelden achter de schermen van tweede seizoen van ‘Fate: The Winx Saga’

Op 20 juli 2021 kwamen we via een tweet van Netflix UK & Ireland te weten dat de productie van het tweede seizoen van de magische serie inmiddels in gang is gezet. We krijgen een minuut lang een inkijkje achter de schermen van de eerste keer dat de cast het script van deel 2 gaat lezen.

Nieuwe acteurs voegen zich bij de cast van seizoen 2 van ‘Fate: The Winx Saga’

Tegelijkertijd was in een thread onder deze tweet te lezen dat we in seizoen 2 een paar nieuwe acteurs in de cast mogen verwelkomen, waaronder Brandon Grace als Grey, Éanna Hardwicke als Sebastian en Paulina Chávez als… Flora!

Verhaal, details en trailer van de serie

Fate: The Winx Saga is een coming-of-age verhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen…

Titel: Fate: The Winx Saga
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie:Actie, Avontuur, Drama
Cast: Abigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen
Showrunner & uitvoerend producent: Brian Young
Uitvoerend producenten: Judy Counihan en Kris Thykier van Archery Pictures in samenwerking met Cristiana Buzzelli en Joanne Lee van Rainbow
IMDb: 7.0 uit 21.000 stemmen
Bekijk: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com