Filmen van Virgin River 4 zit er alweer op

Waarschijnlijk hoef je niet al te lang meer te wachten op de komst van het vierde seizoen van Virgin River op Netflix. Martin Henderson, de acteur die de rol van Jack vertolkt in de serie, heeft namelijk via Instagram laten weten dat post-productie is begonnen, dus de opnames zitten er al op!

➝ De Virgin River-boeken van Robyn Carr, waarop de Netflix-serie gebaseerd is, vind je hier 📚

Opnames van Virgin River seizoen 4 zijn afgerond

Martin Henderson vertelt in zijn Instagram-post dat hij bezig is met de post-productie van het vierde seizoen van Virgin River. Zo zegt hij dat de makers zorgen dat alles er fijn uitziet voor de beste fans OOIT. Hij sluit af met: “Allemaal een fantastisch weekend gewenst, waar jullie ook zijn ♥️ 🎥”

Verder wordt er niet vermeld hoe lang we nog zullen moeten wachten op de komst van S4, maar meestal laat dit na het filmen een paar maanden op zich wachten. We vermelden het natuurlijk op onze website en social media-kanalen zodra meer nieuws bekend is!

Virgin River krijgt van Netflix vierde en vijfde seizoen

Eerder liet Netflix al weten dat er een dubbele verlenging van de romantische dramaserie aan zit te komen: “Jack en Mel komen officieel terug: seizoen 4 én 5 van Virgin River zijn bevestigd 🥰” Op het moment van schrijven is nog niet bekend wanneer seizoen 4 en 5 naar Netflix komen. We zullen naar alle waarschijnlijkheid in ieder geval tot 2022 moeten wachten tot we van seizoen 4 van Virgin River op Netflix kunnen genieten, maar hierover is nog niets bevestigd door de streamingdienst.

Meer informatie over de serie

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

TitelVirgin River
SoortSerie
Jaar2019
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek, Romantische dramaserie
IMDb7,4 uit 30.000 stemmen
RegisseurSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole
KijkenBekijk direct bij Netflix