Deze 10 briljante films en series verschijnen volgende week op Disney+ Star (deel 5)

Goed nieuws, want er komen volgende week dinsdag direct 271 nieuwe films en series voor volwassenen naar Disney+ door de lancering van de nieuwe categorie Star. Hieronder vind je een greep van 10 films en series op Disney+ Star die direct online zullen verschijnen bij de lancering.

10x Films en series die op Disney+ Star komen op 23 februari 2021 (deel 5)

Op 23 februari 2021 wordt de nieuwe categorie Star aan Disney+ toegevoegd met direct 271 films en series voor volwassenen. Het aanbod van Disney+ Star wordt in het eerste jaar aangevuld tot meer dan 1.000 nieuwe titels. De prijs van Disney+ wordt wel met 22% verhoogd. Meer informatie vind je op de overzichtspagina van Disney+ Star.

We lichten deze week meermaals 10 films en series uit die naar Disney+ Star komen op 23 februari bij de lancering:

Ga naar deel 1 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 1️⃣

Ga naar deel 2 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 2️⃣

Ga naar deel 3 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 3️⃣

Ga naar deel 4 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 4️⃣

Ga naar deel 6 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 6️⃣

1. Modern Family (seizoen 1-11)

Drie verschillende maar verwante families worden op hun eigen unieke komische manier geconfronteerd met beproevingen en problemen.

2. Nature Boy (2017)

Documentaire over het leven en de carrière van 16-voudig wereldkampioen Ric “The Nature Boy” Flair.

3. Firefly (seizoen 1)

Vijfhonderd jaar in de toekomst probeert een afvallige bemanning aan boord van een klein ruimteschip te overleven terwijl ze door de onbekende delen van het melkwegstelsel reizen en strijdende partijen en agenten van de autoriteiten ontwijken die hen te pakken willen nemen.

4. The Fab Five (2011)

De 1991 University of Michigan mannen basketbal rekrutering klasse waarin vijf eerstejaars bekend als The Fab Five een revolutie college basketbal. Deze film gaat over het succes, culturele veranderingen, schandalen en natuurlijk The Timeout.

5. Castle (seizoen 1-8)

Nadat een seriemoordenaar de plots van zijn romans imiteert, krijgt de succesvolle schrijver Richard “Rick” Castle toestemming van de burgemeester van New York om voor onderzoeksdoeleinden mee te gaan met een onderzoeksteam van de NYPD voor moordzaken.

6. Isle of Dogs (2018)

Isle of Dogs speelt zich af in Japan en volgt de odyssee van een jongen op zoek naar zijn verloren hond.

7. Raising Hope (seizoen 1-4)

Jimmy wordt alleenstaande ouder van een kind nadat haar moeder, met wie hij een one-night stand had, in de dodencel belandt.

8. The Last King of Scotland (2006)

Gebaseerd op de gebeurtenissen van het regime van de wrede Ugandese dictator Idi Amin zoals gezien door zijn persoonlijke arts in de jaren 1970.

9. Solar Opposites (seizoen 1)

Een familie van buitenaardse wezens verhuist naar het midden van Amerika, waar ze debatteren over de vraag of het leven daar beter is dan op hun thuisplaneet.

10. The Hate U Give (2018)

Starr is getuige van de fatale schietpartij van haar beste jeugdvriend Khalil door toedoen van een politieagent. Nu ze onder druk staat van alle kanten van de gemeenschap, moet Starr haar stem vinden en opkomen voor wat juist is.

Alle 271 films en series die direct op Disney+ Star verschijnen

In totaal zullen er in het eerste jaar 1.000 nieuwe films en series voor volwassenen op Disney+ verschijnen na de lancering van de nieuwe categorie Star, maar op de eerste dag worden er direct 271 titels online geplaatst. Op de pagina met het complete aanbod van Disney+ Star vind je welke films en series inmiddels bevestigd zijn door de streamingdienst voor de lancering op en na 23 februari 2021.

Meer film- en serietips na het bingewatchen

Ben je fan van andere toptitels op Disney+ of andere streamingdiensten in België? Neem dan ook eens een kijkje tussen de aangeraden films en series na Virgin River, na The Queen’s Gambit en na Lupin. Verder vind je op Streamwijzer in deze koude tijd ook 8 kijktips om de sneeuwstorm mee door te komen. Zo ben je verzekerd van de ideale film of serie op jouw favoriete video on demand-platform!