Het boek van de Netflix-serie: Firefly Lane van Kristin Hannah

Netflix is de laatste tijd goed bezig met het toevoegen van romantische dramaseries gebaseerd op populaire boeken. Firefly Lane is het boek dat is geschreven door schrijfster Kristin Hannah en dit biedt stof voor de gloednieuwe gelijknamige serie op Netflix, die vanaf 3 februari 2021 op de streamingdienst te zien is. Hieronder vind je meer informatie over het boek Firefly Lane door Kristin Hannah van de Netflix-serie en of er een boek in de reeks is die stof kan bieden voor een tweede seizoen van de serie.

Firefly Lane: het boek van Kristin Hannah waar de Netflix-serie op gebaseerd is

Romantische dramaseries gebaseerd op boeken scoren de laatste tijd op Netflix ontzettend goed, waardoor titels als Bridgerton en Virgin River steeds nieuwe seizoenen krijgen van de streamingdienst. Nu is de nieuwste aanwinst van Netflix de komst van Firefly Lane, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Harris. In het Nederlands staat dit boek bekend als Wie Naar De Sterren Grijpt.

Ben je benieuwd of er ook een tweede seizoen van Firefly Lane in de maak is door Netflix? Dan hebben we misschien wel goed nieuws voor je. Er is momenteel nog niets officieel bevestigd, maar schrijfster Kristin Hannah van Firefly Lane heeft ook een tweede boek in deze reeks geschreven. Dit boek heet Fly Away. Het vervolgboek kan natuurlijk direct stof vormen voor de mogelijke verlenging van de serie met een tweede seizoen. Fingers crossed!

→ Alle boeken van Kristin Hannah zijn hier bij Bol.com te vinden 📘

→ Daarnaast kun je de boeken van Kristin Hannah ook bij hier bij Amazon.nl bestellen 📕

Firefly Lane (serie, 2021) op Netflix in België

De gloednieuwe romantische dramaserie Firefly Lane is vanaf 3 februari 2021 te zien op Netflix in België. Hieronder vind je meer informatie over het plot van de serie, maar ook wie in de cast zitten en hoeveel afleveringen zijn. Daarnaast kun je de trailer van de serie bekijken.

Verhaal, informatie en trailer

Het verhaal van Tully en Kate, twee onwaarschijnlijke vrienden vanaf hun ontmoeting als tieners in 1974 tot het heden. Kate, de introverte, en Tully, het coolste meisje op school, vormen een band die elke mijlpaal in hun leven doorstaat, leidend tot een tragedie in het heden.

Titel: Firefly Lane
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 10 afleveringen
Categorie: Drama, Romantiek
Maker: Maggie Friedman
Cast: Beau Garrett, Sarah Chalke, Roan Curtis
Gebaseerd op de boeken van: Kristin Hannah
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Kijken: Bekijk direct op Netflix