Enge horrorfilm ‘The First Omen’ komt snel naar Disney+

In april kwam The First Omen naar het witte doek. De film is dus pas kort in de bioscoop te bewonderen, maar toch kun je hem binnenkort ook al vanaf de bank bekijken. Disney+ voegt de film namelijk nog deze maand toe aan het aanbod.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘The First Omen’ over

De Amerikaanse Margaret vertrekt naar Rome om non te worden. Terwijl ze in een weeshuis aan de slag gaat, ontstaat er een bijzondere band met een van de kinderen. En dan gebeuren er steeds meer angstaanjagende dingen. De hoofdrol is Nell Tiger Free, die je misschien wel kent van Game of Thrones. Ze wordt bijgestaan door onder meer Love Actually-acteur Bill Nighy.

Veel recensenten en kijkers waren erg enthousiast over de film. Zo wordt The First Omen onder meer onheilspellend genoemd en zeggen veel fans dat de creepy sfeer van de originele film perfect gerecreëerd wordt. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

‘The First Omen’ komt nog deze maand naar Disney+

In april verscheen The First Omen dus op het witte doek. De film komt binnenkort ook naar het kleine scherm. Disney+ zal hem op donderdag 30 mei aan het aanbod toevoegen. Vanaf dan kun je de ijzingwekkende horrorfilm dus voor het eerst zonder aanvullende kosten streamen. Op de streamingdienst van Disney kun je op dit moment ook al eerdere delen van de The Omen-franchise kijken. The First Omen is namelijk een prequel en speelt zich bijvoorbeeld af vóór de angstaanjagende film The Omen uit 2006. 

Wil je weten welke films en series er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, komt ze een duisternis tegen die haar doet twijfelen aan haar eigen geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die de geboorte van het vleesgeworden kwaad hoopt te bewerkstelligen.

TitelThe First Omen
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 59 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurArkasha Stevenson
CastNell Tiger Free, Tawfeek Barhom, Sonia Braga, Ralph Ineson, Bill Nighy

Synopsis: The Walt Disney Company Benelux / 20th Century Studios

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.