Waar kan ik de serie The Flight Attendant online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de serie The Flight Attendant. Kaley Cuoco, natuurlijk bekend van de populaire sitcom The Big Bang Theory, schittert naast onze hoogsteigen Michiel Huisman in deze nieuwste topserie van HBO. De serie behaalde tot dusver een 7.2 uit 10 op IMDb en serieliefhebbers streamen de serie graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Flight Attendant online kijken?

HBO Max: Enkel bij HBO Max kun je deze titel zien, omdat het gaat om een Original titel. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in België, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit België naar HBO Max kunt kijken.

Deze serie is niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video, omdat het gaat om een HBO Max Original serie. Wel kun je het op de manier die hierboven omschreven staat met een VPN vanuit België naar HBO Max kijken en kun je ervoor kiezen om het gelijknamige boek van auteur Chris Bohjalian uit 2018 aan te schaffen, waar de serie op gebaseerd is. Dit boek is onder andere te vinden via Bol.com en Amazon.nl, zoals hieronder te zien is via de links.

📚 Bol.com: Als je het boek wilt aanschaffen waarop de serie gebaseerd is, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar het boek op Bol.com.

📚 Amazon.nl: Bij Amazon is het boek waarop de serie gebaseerd is ook beschikbaar. Ga direct naar het boek op Amazon.nl.

Verhaal van The Flight Attendant (2020)

Een stewardess wordt wakker in het verkeerde hotel, in het verkeerde bed, met een dode man – en geen idee wat er gebeurd is. Wanneer ze wordt ondervraagd door FBI-agenten en nog steeds niet in staat is om de nacht door te komen, begint ze zich af te vragen of ze de moordenaar zou kunnen zijn.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Komedie, Drama, Mystery
IMDb: 7.2 uit 3.161 stemmen
Duur: 2 seizoenen
Maker: Steve Yockey
Cast: Kaley Cuoco, Michiel Huisman, Zosia Mamet
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk met een VPN op HBO Max

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.