For All Mankind seizoen 2 op Apple TV+

Sinds de lancering op 1 november 2019 staat het eerste seizoen van For All Mankind op Apple TV Plus. De komst van een tweede seizoen is kort daarna bevestigd. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van For All Mankind S2 op Apple TV+?

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Apple TV+ kijken ✅

Waar gaat het verhaal van For All Mankind over?

For All Mankind begint op 16 juli 1969, terwijl NASA de mens voor het eerst op de maan ziet landen. Het verhaal wordt verteld door het leven van NASA-astronauten, ingenieurs en hun families en presenteert een ambitieuze wereld waarin NASA en het ruimtevaartprogramma een prioriteit en een centraal punt van onze hoop en dromen bleven. Ofwel, wat er zou zijn gebeurd als de wereldwijde ruimtewedloop nooit was geëindigd.

Op IMDb krijgt de serie For All Mankind een 6.6 uit 10.

Wanneer komt For All Mankind seizoen 2 op Apple TV+?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt For All Mankind seizoen 2 op Apple TV+? Helaas is dat nog niet bekend. Zodra we meer weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.

Komt er een For All Mankind seizoen 3 of is S2 het laatste van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel enkel nog dat er een tweede seizoen komt. Als meer bekend wordt gemaakt over het verloop van de serie, zal dat op Streamwijzer gemeld worden.

Welke teaser of trailer is er For All Mankind seizoen 2?

Er is nog geen trailer beschikbaar van het tweede seizoen van For All Mankind, maar hieronder kun je genieten van de trailer van S1!


Wanneer komt For All Mankind seizoen 2 op Apple TV+?

Helaas is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van For All Mankind op Apple TV+ komt. Zodra we hier meer over weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.