Nieuw seizoen van ‘Formula 1: Drive To Survive’ komt deze week naar Netflix

Fans van de Formule 1, opgelet! Het gloednieuwe seizoen van Formula 1: Drive To Survive komt deze week naar Netflix. Op vrijdag 24 februari is het zover en voegt de streamingdienst tien splinternieuwe afleveringen toe, dus dat wordt een heel weekend genieten.

Nooit eerder vertoonde beelden in ‘Formula 1: Drive To Survive’ seizoen 5

Het gloednieuwe seizoen van Formula 1: Drive To Survive biedt door middel van nooit eerder vertoonde beelden en interviews met grote namen een uniek inkijkje in een van de populairste sporten van het moment. Ook deze keer komen er weer een hoop interessante dingen langs.

Hoe hebben de coureurs en de teams zich bijvoorbeeld voorbereid op de strijd om het wereldkampioenschap van 2022? En hoe ging het er achter de schermen aan toe na de heftige beschuldigingen aan het adres van Red Bull, die vals zouden hebben gespeeld door een uitgavenlimiet te overschrijden? Het vijfde seizoen van de populaire serie neemt ons mee van de start van het Formule 1-seizoen in Bahrein tot de ontknoping in Abu Dhabi. Een onmisbare kijktip voor de fans van de sport! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Seizoen 5 staat vanaf vrijdag 24 februari op Netflix

Op vrijdag 24 februari is het zover en staat het vijfde seizoen van Formula 1: Drive To Survive op Netflix. Dit seizoen bestaat uit tien afleveringen van ongeveer 45 minuten per stuk. Hieronder hebben we de titels van de afleveringen voor je op een rijtje gezet, zodat je alvast een voorproefje krijgt van het nieuwe seizoen.

AfleveringTitelReleasedatum
1“The New Dawn”24 februari 2023
2“Bounce Back”24 februari 2023
3“Like Father, Like Son?”24 februari 2023
4“Matter of Principal”24 februari 2023
5“Hot Seat”24 februari 2023
6“Pardon My French”24 februari 2023
7“Nice Guys Finish Last”24 februari 2023
8“Alpha Male”24 februari 2023
9“Over The Limit”24 februari 2023
10“End Of The Road”24 februari 2023

Meer informatie over de serie

Documentaire die de kijker meeneemt in de cockpits, de paddock en het leven van de hoofdrolspelers in de Formule 1. De serie gaat over het Formule 1 Wereldkampioenschap en heeft een ongeëvenaarde en exclusieve toegang tot de snelste coureurs, teamleiders en eigenaars, evenals het eigen managementteam van de Formule 1.

TitelFormula 1: Drive To Survive
SoortSerie
Jaar2019-
Duur5 seizoenen
CategorieDocumentaire, Sport
IMDb8,6 uit 27.000 stemmen
MakersJames Gay-Rees, Paul Martin

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.