Vierde seizoen van ‘Formula 1: Drive To Survive’ is nu te zien op Netflix

Vanaf begin 2021 is het derde seizoen van de F1-documentaireserie Formula 1: Drive To Survive te zien op Netflix, maar kun jij geen genoeg krijgen van Lewis Hamilton, Max Verstappen en alle andere coureurs van Mercedes, Ferrari en Red Bull Racing? Dan wacht jij vast al op de verlenging met een vierde deel! Wat weten we tot nu toe over Formula 1: Drive To Survive seizoen 4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Formula 1: Drive To Survive over?

Documentaire die de kijker meeneemt in de cockpits, de paddock en het leven van de hoofdrolspelers in de Formule 1. De serie gaat over het Formule 1 Wereldkampioenschap en heeft een ongeëvenaarde en exclusieve toegang tot de snelste coureurs, teamleiders en eigenaars, evenals het eigen managementteam van de Formule 1.

TitelFormula 1: Drive To Survive
SoortSerie
Jaar2019-
Duur4 seizoenen
CategorieDocumentaire, Sport
IMDb8,6 uit 27.000 stemmen
KijkenBekijk direct op Netflix

Wanneer komt Formula 1: Drive To Survive seizoen 4 op Netflix in België?

Al vroeg leek het erop dat het vierde seizoen van Formula 1: Drive To Survive al gefilmd wordt door Netflix! Het volgende opvallende gegeven deelde de Braziliaanse sportjournaliste Julianne Cerasoli namelijk via Twitter met haar volgers.

“Een beetje achter de schermen: Perez geeft een interview via Zoom en lo and behold, twee professionals die werken aan Netflix filmen passeren achter hem… het lijkt erop dat ze al beginnen aan het vierde seizoen nog voordat het derde seizoen zelfs in première gaat! In feite, de première van de 3e is 19.03.”

Dat is dus nog geen echte bevestiging van een vierde seizoen van Formula 1: Drive To Survive op Netflix, maar dat kwam later wel! Op 26 augustus 2021 kwam het goede nieuws dat we in begin 2022 de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Inmiddels is ook de exacte release datum naar buiten gebracht: vrijdag 11 maart 2022.

  1. Waar kun je Formula 1: Drive To Survive online kijken?

    De Formule 1-serie is een Netflix Original-serie en is dan ook exclusief op deze streamingdienst online te zien, dus niet op Disney+, Amazon Prime Video, Videoland of ergens anders.

  2. Wanneer komt Formula 1: Drive To Survive seizoen 4 op Netflix in België?

    Vanaf vrijdag 11 maart 2022 om 09:00 uur ‘s ochtends kun je genieten van alle afleveringen van het vierde seizoen van ‘Formula 1: Drive To Survive’ op Netflix in België.

→ Alles van de Formule 1 vind je ook hier 🏎🏁

Komt er een Formula 1: Drive To Survive seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Officieel is nog niets bekendgemaakt over een vijfde seizoen. Zodra hier meer over naar buiten gebracht is, zal het nieuws op de website en social media van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Formula 1: Drive To Survive seizoen 4?

Hieronder zie je de trailer van het derde seizoen van Formula 1: Drive To Survive op Netflix, omdat er nog geen beelden van deel 4 naar buiten zijn gebracht.