Netflix laat weten dat ‘Formula 1: Drive To Survive’ een vierde seizoen krijgt in begin 2022

Vanaf begin 2021 is het derde seizoen van de F1-documentaireserie Formula 1: Drive To Survive te zien op Netflix, maar kun jij geen genoeg krijgen van Lewis Hamilton, Max Verstappen en alle andere coureurs van Mercedes, Ferrari en Red Bull Racing? Dan wacht jij vast al op de verlenging met een vierde deel! Wat weten we tot nu toe over Formula 1: Drive To Survive seizoen 4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Formula 1: Drive To Survive over?

Documentaire die de kijker meeneemt in de cockpits, de paddock en het leven van de hoofdrolspelers in de Formule 1. De serie gaat over het Formule 1 Wereldkampioenschap en heeft een ongeëvenaarde en exclusieve toegang tot de snelste coureurs, teamleiders en eigenaars, evenals het eigen managementteam van de Formule 1.

Titel: Formula 1: Drive To Survive
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Documentaire, Sport
IMDb: 8,6 uit 27.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Formula 1: Drive To Survive seizoen 4 op Netflix in België?

Al vroeg leek het erop dat het vierde seizoen van Formula 1: Drive To Survive al gefilmd wordt door Netflix! Het volgende opvallende gegeven deelde de Braziliaanse sportjournaliste Julianne Cerasoli namelijk via Twitter met haar volgers.

“Een beetje achter de schermen: Perez geeft een interview via Zoom en lo and behold, twee professionals die werken aan Netflix filmen passeren achter hem… het lijkt erop dat ze al beginnen aan het vierde seizoen nog voordat het derde seizoen zelfs in première gaat! In feite, de première van de 3e is 19.03.”

Dat is dus nog geen echte bevestiging van een vierde seizoen van Formula 1: Drive To Survive op Netflix, maar dat kwam later wel! Op 26 augustus 2021 kwam het goede nieuws dat we in begin 2022 de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Waarschijnlijk zullen we tot het eind van februari – begin van maart 2022 moeten wachten op de release, maar daarover is vooralsnog niets bevestigd.

  • Waar kun je Formula 1: Drive To Survive online kijken?

    De Formule 1-serie is een Netflix Original-serie en is dan ook exclusief op deze streamingdienst online te zien, dus niet op Disney+, Amazon Prime Video of ergens anders.

  • Wanneer komt Formula 1: Drive To Survive seizoen 4 op Netflix in België?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer seizoen 4 van de F1-serie Drive to Survive naar Netflix komt, maar op basis van vorige data wordt het nieuwe deel waarschijnlijk gelanceerd rond eind februari – begin maart 2022. Zodra we een datum hebben, hoor je het via je mail.

→ Alles van de Formule 1 vind je ook hier 🏎🏁

Komt er een Formula 1: Drive To Survive seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Officieel is nog niets bekendgemaakt over een vijfde seizoen. Zodra hier meer over naar buiten gebracht is, zal het nieuws op de website en social media van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Formula 1: Drive To Survive seizoen 4?

Hieronder zie je de trailer van het derde seizoen van Formula 1: Drive To Survive op Netflix, omdat er nog geen beelden van een mogelijk deel 4 naar buiten zijn gebracht.

Formula 1: Drive to Survive (Seizoen 3) | Officiële trailer | Netflix