Hitserie ‘Foundation’ van Apple TV+ krijgt officieel seizoen 2

Al voordat het eerste deel van de nieuwe sciencefictionserie Foundation volledig is uitgezonden door Apple TV+, hebben we goed nieuws van de streamingdienst gekregen: de komst van een tweede seizoen is officieel bevestigd! Dat heeft de streamingdienst in een persbericht laten weten.

Watch on Apple TV

Apple TV+ verlengt Foundation met tweede seizoen

Goed nieuws voor liefhebbers van de Apple Original-serie Foundation, want in een persbericht liet de streamingdienst nu al weten dat er een tweede seizoen zal worden gemaakt. Matt Cherniss, zogeheten Head of Programming bij Apple TV+ zei hierover het volgende:

“We vinden het geweldig om te zien hoe het wereldwijde publiek de meeslepende, spannende en adembenemende thrill ride die ‘Foundation’ is, omarmt. We weten hoe lang fans van deze geliefde Asimov-verhalen hebben gewacht om zijn iconische werk tot leven te zien komen als een visueel spectaculaire event-serie en nu kunnen we niet wachten om nog meer te laten zien van de rijk gelaagde wereld, meeslepende storytelling en verbluffende world-building die David S. Goyer heeft gecreëerd in seizoen twee.”

Weten we al wanneer Foundation seizoen 2 naar Apple TV+ komt?

Apple TV+ heeft nog niet laten weten wanneer het tweede seizoen verwacht wordt, maar aangezien de productie nog van start moet gaan lijkt het onwaarschijnlijk dat de afleveringen vóór eind 2022 online zullen verschijnen. We houden je op de hoogte via het artikel over Foundation seizoen 2 op Apple TV+.

Verhaal, informatie en trailer van de serie

Foundation is gebaseerd op de bekroonde romans van Isaac Asimov en vertelt over een groep bannelingen die een monumentale reis ondernemen om de mensheid te redden en de beschaving weer op te bouwen tijdens de val van het Galactische Rijk.

TitelFoundation
SoortSerie
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 seizoen
CategorieDrama, Sci-Fi
IMDb7,5 uit 11.000 stemmen
MakersJosh Friedman, David S. Goyer
CastJared Harris, Lou Llobell, Lee Pace, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Daniel MacPherson, Alfred Enoch, Reece Shearsmith
BekijkenBekijk Foundation nu bij Apple TV+

Synopsis: Apple TV+