Waar kun je de serie Foundation (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Foundation (2021) online kijken kunnen. Met deze nieuwe sciencefictionserie lijkt Apple een absoluut kijkcijferkanon in handen te hebben. Dat kan ook bijna niet anders met een sterrencast gevuld met namen als Jared Harris, Lou Llobell en Lee Pace. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Watch on Apple TV

Waar kun je de serie Foundation (2021) online kijken?

✅ Apple TV+➡️ Ga direct naar Foundation bij de streamingdienst Apple TV+. Omdat het gaat om een Original-serie van de streamingdienst, zal de show enkel en alleen bij Apple’s video on demand-platform te zien zijn.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet bekijken bij Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer van Foundation (serie, 1 seizoen)

Foundation is gebaseerd op de bekroonde romans van Isaac Asimov en vertelt over een groep bannelingen die een monumentale reis ondernemen om de mensheid te redden en de beschaving weer op te bouwen tijdens de val van het Galactische Rijk.

Streaming informatie over de serie

TitelFoundation
SoortSerie
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 seizoen
CategorieDrama, Sci-Fi
IMDb7,5 uit 11.000 stemmen
MakersJosh Friedman, David S. Goyer
CastJared Harris, Lou Llobell, Lee Pace, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Daniel MacPherson, Alfred Enoch, Reece Shearsmith

Synopsis & Beeld: Apple TV+