Langverwachte Friends Reünie is vanaf nu in België op TV en online te zien

Na 17 jaar komen ze op 27 mei 2021 eindelijk weer samen: de 6 vrienden Joey, Phoebe, Ross, Rachel, Monica en Chandler. In België is Friends op Netflix te streamen, maar helaas zal de speciale Friends Reünie aflevering (ook bekend als The One Where They Get Back Together) daar niet verschijnen. Wel wordt de uitzending op dinsdag 1 juni 2021 om 20:35 uur verzorgd op de Telenet-zender Play4 en kun je deze daarna terugkijken via het video on demand-platform Streamz.

Friends Reünie bij Play4 te zien op dinsdag 1 juni 2021

De zeskoppige cast van de razend populaire serie Friends keert terug bij HBO Max met de speciale Friends Reünie aflevering. Hierin verschijnen natuurlijk Ross (David Schwimmer) en Rachel (Jennifer Aniston), maar ook Monica (Courtney Cox) en Chandler (Matthew Perry) en ongetwijfeld Joey (Matt LeBlanc) en Phoebe (Lisa Kudrow).

Verder kun je je verheugen op de komst van beroemde gasten, waaronder David Beckham, Justin Bieber en Lady Gaga, en zullen acteurs van de rollen als Janice (Maggie Wheeler) en Richard (Tom Selleck) verschijnen in de reünie-aflevering.

Op dinsdag 1 juni 2021 wordt de uitzending bij Play4 verzorgd om 20:35 uur. Terugkijken is mogelijk op de manier die hieronder wordt omschreven.

Online terugkijken mogelijk via Streamz

Op dinsdag 1 juni wordt om 20:35 uur de Friends Reünie uitgezonden bij het Telenet-kanaal Play4. Je kunt bij Streamz dit programma terugkijken vanaf dezelfde datum.

Verhaal van de Friends Reünie (2021)

De reünie wordt een unscripted samenkomst van de sterren uit de bekende serie Friends. Hieronder bekijk je direct de officiële teaser.

Friends: The Reunion | Official Teaser | HBO Max

Streaming informatie over de special

Jaar: 2021
Soort: Special
Categorie: Komedie, Romantiek
Duur: NNB
Regisseur: Ben Winston
Schrijvers: David Crane, Marta Kauffman
Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.