Waar kun je de Friends Reunion (2021) online kijken?

Na 17 jaar komen ze op 27 mei 2021 eindelijk weer samen: de 6 vrienden Joey, Phoebe, Ross, Rachel, Monica en Chandler. In Europa is Friends op Netflix te streamen, maar helaas zal de reünie daar niet verschijnen. In dit artikel geven wij aan aan hoe je Friends: De Reünie online kijken kunt vanuit Europa en of dat mogelijk zal zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de Friends Reunion online kijken?

Er zijn twee mogelijkheden om de Friends Reunion (2021) online terug te kijken. Hieronder leggen we uit hoe deze beiden werken.

Optie 1: met een VPN via HBO Max

✅ HBO Max: Bij HBO Max kun je deze reünie vanaf 27 mei 2021 zien, omdat het gaat om een Original titel. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in Europa, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit Europa naar HBO Max kunt kijken.

De reünie is niet te zien in het aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video en momenteel is ook nog niet bekend of dat in de toekomst wel het geval zal zijn. Om bij HBO Max via een VPN te kijken, kun je de volgende drie stappen volgen.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar de Friends Reünie bij HBO Max en begin met kijken! 🍿

Optie 2: via Play4 op TV of terugkijken bij Streamz

Op dinsdag 1 juni wordt om 20:35 uur de Friends Reünie uitgezonden bij het Telenet-kanaal Play4. Je kunt bij Streamz dit programma terugkijken vanaf dezelfde datum.

Verhaal van Friends: De Reünie (2021)

De reünie wordt een unscripted samenkomst van de sterren uit de bekende serie Friends. Hieronder bekijk je direct de officiële teaser.

FRIENDS: The Reunion Trailer (2021) Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow

Streaming informatie over de special

Jaar: 2021
Soort: Special
Categorie: Komedie, Romantiek
Duur: NNB
Regisseur: Ben Winston
Schrijvers: David Crane, Marta Kauffman
Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.