From Me to You (2011) – serie – Netflix België

From Me to You is een serie uit 2011 die onder andere te streamen is via Netflix op het moment van schrijven. Je vindt of de serie op dit moment nog via de streamingdienst, of via andere streamingdiensten, te kijken is op deze pagina. Kijken kan direct via Netflix België. Heb je geen abonnement op Netflix? Bestel From Me to You dan!

Verhaal From Me to You (2011)

Nicknamed ‘Sadako’ for her spooky appearance, high schooler Sawako begins to break out of her shell when she befriends popular boy Kazehaya

From Me to You (2011) op Netflix België

Titel: From Me to You
Jaar: 2011
Soort: serie
Streamingdienst: Netflix
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
TVOD: Zoeken
Direct kijken via Netflix: Kijken
Meer over From Me to You op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Netflix België vind je bij de pagina Netflix aanbod.