Horrorfilm en Oscarwinnaar Get Out (2017) staat nu op Netflix

Horrorliefhebbers, opgelet! Netflix heeft namelijk een zeldzaam goede horrorfilm aan het aanbod in België toegevoegd. Vanaf woensdag 30 december 2020 is de film Get Out uit 2017 te zien op de streamingdienst. De film won een Oscar voor Best Original Screenplay en is razend populair, wat te zien is uit de beoordeling van 7.7 uit bijna 500.000 stemmen op IMDb. Veel kijkplezier!

Get Out (2017) op Netflix België

Zo aan het einde van december 2020 wordt er nog een flinke reeks toptitels aan het aanbod van Netflix toegevoegd, waaronder het laatste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina, George Clooney’s nieuwe film The Midnight Sky en dus de Oscarwinnende horrorfilm Get Out uit 2017. We raden je aan om snel te beginnen met streamen, want begin januari 2021 belooft Netflix weer heel wat toptitels toe te voegen, waaronder Headspace Guide to Meditation en de film Get Smart.

Verhaal

Chris en zijn vriendin Rose gaan naar de staat om haar ouders te bezoeken voor het weekend. In het begin leest Chris het overdreven inschikkelijke gedrag van de familie als nerveuze pogingen om met de interraciale relatie van hun dochter om te gaan, maar naarmate het weekend vordert, leidt een reeks steeds verontrustender ontdekkingen hem naar een waarheid die hij zich nooit had kunnen voorstellen.

→ Bekijk nu allerlei horrorfilms 🍿

Trailer


Details van de film

Titel: Get Out
Soort: Film
Jaar: 2017
Duur: 1 uur en 44 minuten
Categorie: Horror, Mystery, Thriller
Regisseur: Jordan Peele
Schrijver: Jordan Peele
Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford
IMDb: 7.7 uit 487.338 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.

  1. Waar gaat het verhaal van Get Out over?

    Een jonge Afro-Amerikaan bezoekt de ouders van zijn blanke vriendin voor het weekend, waar zijn sudderende onbehagen over de ontvangst van hem uiteindelijk een kookpunt bereikt.

  2. Waar kun je Get Out online kijken?

    Get Out is momenteel op Netflix te streamen.