Nieuw op Netflix: het tweede seizoen van hitserie ‘Ginny & Georgia’

Vandaag is het zover: onze favoriete moeder en dochter zijn eindelijk terug op Netflix. De streamingdienst heeft op donderdag 5 januari 2023 namelijk het tweede seizoen van de populaire serie Ginny & Georgia live gezet.

Hier gaat seizoen 2 van ‘Ginny & Georgia’ over

Het einde van het eerste seizoen heeft veel vragen opgeroepen, dus fans zijn blij dat ze nu eindelijk kunnen zien hoe het verdergaat met de moeder en dochter. Hoe loopt het bijvoorbeeld af tussen Ginny, Hunter en Marcus? Wat gaat er gebeuren nu Ginny de benen genomen heeft en Austin heeft meegenomen? En wat voor invloed heeft de komst van Austins vader naar de stad op de relatie tussen Georgia en Paul?

Vandaag krijgen we eindelijk antwoorden, want Netflix heeft op donderdag 5 januari het tweede seizoen van Ginny & Georgia online gezet. Ook dit seizoen bestaat weer uit tien afleveringen. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

Seizoen 3 van ‘Ginny & Georgia’ komt er ook aan

Het tweede seizoen van Ginny & Georgia is nu beschikbaar op Netflix, maar er is ook al een derde seizoen aangekondigd. Dit deed de streamingdienst al in juli 2022, dus lang voor het verschijnen van de nieuwe afleveringen. Er zijn nog geen details bekend over het plot van het derde seizoen of wanneer het beschikbaar zal zijn. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via social media en e-mail.

Verhaal en informatie van de film

Ginny Miller, een angstige vijftienjarige, voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller.

TitelGinny & Georgia
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
RegisseurSarah Lampert
CastBrianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.