Netflix bevestigt: Ginny & Georgia krijgt tweede seizoen!

Het moeder-dochterdrama Ginny & Georgia weet hoge ogen te gooien op Netflix en heeft het zelfs tot de Top 10 van meest bekeken films en series op de streamingdienst gescoord. De serie, die ietwat doet denken aan Gilmore Girls, is razend populair en doet fans afvragen of er ook een vervolgseizoen in de maak is. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Ginny & Georgia over?

Ginny Miller, een angstige vijftienjarige, voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller.

Titel: Ginny & Georgia
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Komedie, Drama
Maker: Sarah Lampert
Cast: Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca
IMDb: 6.8 uit 6.900 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix België?

In een gloednieuwe video op Twitter heeft Netflix bekendgemaakt groot nieuws te hebben: “Ginny & Georgia zal terugkeren voor een tweede seizoen!”

Momenteel is er helaas nog geen nieuws over de release datum van het tweede seizoen. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit ergens in 2022 liggen, maar niets is nog officieel bevestigd.

  1. Wanneer komt Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix België?

    Waarschijnlijk komt het tweede seizoen van Ginny & Georgia ergens in 2022, maar dat is nog niet bevestigd door Netflix. Zodra de datum van het tweede deel bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  2. Waar kun je Ginny & Georgia online kijken?

    De serie Ginny & Georgia is momenteel in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

→ Vergelijkbare series met Ginny & Georgia vind je hier 🍿

Komt er een Ginny & Georgia seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

De bevestiging van een derde deel van de serie is nog naar buiten gebracht door Netflix. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Ginny & Georgia seizoen 2?

Er is nog geen trailer beschikbaar van het tweede seizoen van de Gilmore Girls-achtige serie, maar kom vast in de stemming met de trailer van het eerste deel hieronder.