Netflix bevestigt: seizoen 2 van ‘Ginny & Georgia’ krijgt tweede seizoen in januari 2023

Het moeder-dochterdrama Ginny & Georgia wist hoge ogen te gooien op Netflix en deze titel schopte het zelfs tot de Top 10 van meest bekeken films en series op de streamingdienst van dat moment. De serie, die ietwat doet denken aan Gilmore Girls, is razend populair en doet fans afvragen wanneer het vervolgseizoen verschijnt. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Ginny & Georgia over?

Ginny Miller, een angstige vijftienjarige, voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller.

Titel: Ginny & Georgia
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Komedie, Drama
Maker: Sarah Lampert
Cast: Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca
IMDb: 6.8 uit 6.900 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix België?

In een video op Twitter maakte Netflix in april 2021 bekend groot nieuws te hebben: “Ginny & Georgia zal terugkeren voor een tweede seizoen!”

Heel lang wisten we niet wanneer de serie dan eindelijk terug zou keren, maar in december 2022 werd het bekendgemaakt: de tien afleveringen zijn vanaf 5 januari 2023 te zien. Nog maar even aftellen dus!

→ Vergelijkbare series met Ginny & Georgia vind je hier 🍿

Komt er een Ginny & Georgia seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

De bevestiging van een derde deel van de serie is nog naar buiten gebracht door Netflix. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Ginny & Georgia seizoen 2?

Hieronder bekijk je direct de trailer van het tweede seizoen van de Gilmore Girls-achtige serie.