Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Het moeder-dochterdrama Ginny & Georgia weet hoge ogen te gooien op Netflix en heeft het zelfs tot de Top 10 van meest bekeken films en series op de streamingdienst gescoord. De serie, die ietwat doet denken aan Gilmore Girls, is razend populair en doet fans afvragen of er ook een vervolgseizoen in de maak is. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Ginny & Georgia over?

Ginny Miller, een angstige vijftienjarige, voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller.

Titel: Ginny & Georgia
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Komedie, Drama
Maker: Sarah Lampert
Cast: Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca
IMDb: 6.8 uit 6.900 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix België?

Momenteel is er helaas nog geen nieuws over een tweede seizoen van Ginny & Georgia. Wel blijkt de serie flink populair te zijn en kiest Netflix er in de afweging voor een mogelijk tweede seizoen altijd voor om de kosten en kijkcijfers tegen elkaar af te wegen. Dat zou nog wel eens kunnen betekenen dat er een seizoen 2 volgt, maar niets is op dit moment nog zeker.

  • Wanneer komt Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix België?

    Momenteel weten we nog niet of er een tweede seizoen van Ginny & Georgia komt, want de serie is (nog) niet officieel verlengd. Mocht er een vervolgseizoen worden gemaakt, dan is 2022 waarschijnlijk als release jaar een realistische schatting. Zodra meer over een tweede deel bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  • Waar kun je Ginny & Georgia online kijken?

    De serie Ginny & Georgia is momenteel in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

→ Vergelijkbare series met Ginny & Georgia vind je hier 🍿

Komt er een Ginny & Georgia seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien we nog niet met zekerheid kunnen zeggen of er een tweede seizoen komt, is ook de bevestiging van een derde deel van de serie nog niet definitief daar. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Ginny & Georgia seizoen 2?

Er is nog geen trailer beschikbaar van een eventueel tweede seizoen van de Gilmore Girls-achtige serie, maar kom vast in de stemming met de trailer van het eerste deel hieronder.

Ginny & Georgia | Official Trailer | Netflix