Waar kun je de film Godzilla vs. Kong (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Godzilla vs. Kong online kijken kunnen. Deze rammend populaire kaskraker heeft te maken met veel uitstel door de Coronacrisis, maar lijkt ongekend populair te worden door de clash tussen mogelijk de twee sterkste wezens uit de filmgeschiedenis. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Godzilla vs. Kong online kijken?

Bioscoop: Deze titel is binnenkort enkel nog in de bioscoop te zien. De lancering was op 25 maart 2021, maar werd uitgesteld vanwege de Coronacrisis.

▶️ Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ waarschijnlijk zo snel mogelijk de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen na de release. Ga direct naar de film op Apple TV+.

✅ HBO Max: Bij HBO Max kun je deze titel zien, omdat het gaat om een Original titel. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in Europa, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit Europa naar HBO Max kunt kijken.

Deze serie is niet te zien in ons aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Godzilla vs Kong bij HBO Max en begin met kijken! 🍿

Verhaal van Godzilla vs. Kong (2021)

Legendes botsen wanneer Godzilla en Kong, de twee machtigste natuurkrachten, op het witte doek met elkaar in strijd komen in een spectaculair gevecht voor de eeuwigheid. Een eskader begint aan een gevaarlijke missie in onbekend terrein, waarbij ze aanwijzingen vinden over de oorsprong van de Titanen en het overleven van de mensheid. Een samenzwering dreigt de wezens, zowel de goede als de slechte, voor altijd van de aardbodem te vegen.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Sci-Fi, Thriller
Duur: NTB
Regisseur: Adam Wingard
Schrijvers: Eric PearsonMax BorensteinTerry Rossio
Cast: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.