Gone for Good seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De laatste jaren hebben Harlan Coben-series op Netflix als El Inocente, The Woods, The Stranger en Safe het ontzettend goed gedaan. Toen vervolgens de komst van Gone for Good werd aangekondigd (in het Engels bekend als Gone for Good en in het Nederlands als Spoorloos), waren zijn fans uitzinnig van vreugde. Benieuwd of er ook een vervolgseizoen van de serie komt? In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Gone for Good seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Gone for Good over?

Guillaume Lucchesi, een dertiger, dacht dat hij een streep had gezet onder de verschrikkelijke tragedie die de twee mensen waar hij het meest van hield het leven kostte: Sonia, zijn eerste liefde, en Fred, zijn broer. Tien jaar later verdwijnt Judith, wier liefde zijn leven weer de moeite waard heeft gemaakt, plotseling tijdens de begrafenis van zijn moeder. Om haar te vinden moet Guillaume alle waarheden onder ogen zien die zijn familie en vrienden voor hem verborgen hielden, maar ook de waarheden die hij allang had besloten te negeren. Ten goede, maar vooral ten kwade.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Taal: Frans
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Makers: Vincent Poymiro, David Elkaïm
Cast: Finnegan Oldfield, Nicolas Duvauchelle, Guillaume Gouix, Garance Marillier, Nailia Harzoune
Bekijk: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Gone for Good seizoen 2 op Netflix in België?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Gone for Good is uitgebracht als een miniserie. Dat betekent dat het niet op de planning staat om een tweede deel uit te brengen. Dat is ook logisch, aangezien het om een verfilming van een boek van Harlan Coben gaat. De andere series op basis van zijn boeken, zoals El Inocente en The Stranger, zijn ook uitgebracht als miniserie zonder uitzicht op een vervolgseizoen.

Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat er een tweede deel van Gone for Good zal komen. Daarnaast wordt de vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen meestal enkele maanden na de lancering beantwoord. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers.

  1. Waar kun je Gone for Good online kijken?

    De serie Gone for Good in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Gone for Good seizoen 2 op Netflix in België?

    Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van de serie Gone for Good op Netflix zal verschijnen, maar het lijkt niet waarschijnlijk aangezien het om een miniserie gaat. Mocht er toch nieuws over een verlenging komen, dan houden je als eerste op de hoogte via je mail.

→ Vergelijkbare series met Gone for Good vind je hier 🍿

Komt er een Gone for Good seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de komst van een tweede deel onwaarschijnlijk is, zal er hoogstwaarschijnlijk ook geen seizoen 3 volgen. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Gone for Good seizoen 2?

Er is geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van Gone for Good, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de spannende serie.