Zo kijk je nu al eenvoudig online naar het vijfde seizoen van The Good Doctor

Sinds de toevoeging van seizoen 3 is de ziekenhuisserie The Good Doctor ongekend populair op Amazon Prime Video in België. Serieliefhebbers zijn nu benieuwd of je The Good Doctor seizoen 5 online kijken kunt op een streamingdienst, want na al dat bingewatchen kun je de nieuwste afleveringen natuurlijk niet links laten liggen. Vanaf maandag 27 september 2021 is dit deel namelijk te zien in de Verenigde Staten. In dit artikel leggen we uit hoe je nu al heel eenvoudig vanuit België naar The Good Doctor seizoen 5 kunt kijken binnen enkele klikken.

Zo kun je nu al online naar The Good Doctor seizoen 5 kijken

In België heeft Netflix, Videoland of een andere streamingdienst nog niet de rechten van het vijfde seizoen van The Good Doctor weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van de video on demand-platforms. Ook streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video hebben de serie niet in het aanbod op dit moment. Toch kun je nu al vanuit België naar het vijde seizoen van The Good Doctor kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het vierde seizoen van The Good Doctor kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

 1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
 2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
 3. Ga direct naar The Good Doctor seizoen 5 bij de website van ABC en begin met kijken! 🍿

Wat is de beste VPN om The Good Doctor online te kijken?

In ons artikel over de beste VPN-verbindingen om films en series te streamen vind je een paar tips van bekende een veelgebruikte aanbieders. Je kunt zelf een VPN-aanbieder kiezen die bij jou past. Wij raden Surfshark aan. Hieronder vind je drie grote VPN-diensten in een handige tabel met een paar interessante aandachtspunten.

1. Surfshark
1. Surfshark
9.7/10
 • Prijs: vanaf €2 per maand!
 • Grote keuze uit servers
 • IJzersterke verbindingskwaliteit
2. NordVPN
2. NordVPN
8.6/10
 • Prijs: vanaf €3.15 per maand
 • Razendsnelle verbinding
 • Zeer goede klantenservice
3. Goose VPN
3. Goose VPN
8.2/10
 • Prijs: vanaf €2.75 per maand
 • Scherp geprijsde en goede verbinding
 • Goed beveiligde Nederlandse aanbieder

Waar gaat de ziekenhuisserie over?

In deze serie volgen we de jonge autistische chirurg Shaun Murphy. Hij komt uit kleine stadje Casper in Wyoming (Verenigde State), maar dat had hij een problematisch verleden. Dokter Murphy verhuist naar San Jose, Californië, om te werken in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital.

SoortSerie
Jaar2017
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieDrama
NetwerkABC
IMDb8,1 uit 77.000 stemmen
MakerDavid Shore
CastFreddie Highmore, Richard Schiff, Hill Harper, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang, Antonia Thomas, Paige Spara, Nicholas Gonzalez
Season 5 Trailer - The Good Doctor