Er komt geen vijfde seizoen van de populaire komedieserie ‘Good Girls’

Slecht nieuws voor liefhebbers van de misdaadkomedie Good Girls. Na vier seizoenen heeft de televisiemaatschappij NBCUniversal besloten om de serie tot een einde te brengen. De bekende streamingdienst Netflix heeft de serie momenteel in haar aanbod, maar zal Good Girls helaas ook niet over kunnen nemen met winst onder de streep. Lees hieronder wat we weten over Good Girls seizoen 5 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Good Girls over?

De serie volgt drie moeders uit de voorsteden van Michigan, van wie er twee zusters zijn, die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze zijn het beu om alles van hen weg te laten halen, dus besluiten ze een onwaarschijnlijke overval te plegen door een supermarkt te beroven, om vervolgens te ontdekken dat ze meer te doen hebben dan ze hebben afgesproken. Hun succesvolle overval trekt de aandacht van de winkelmanager nadat hij een van de vrouwen heeft herkend, maar om een andere reden dan alleen het geld.

Titel: Good Girls
Soort: Serie
Jaar: 2018
IMDb: 7.8 uit 37.000 stemmen
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Komedie, Misdaad, Drama
Maker: Jenna Bans
Cast: Christina Hendricks, Mae Whitman, Retta, Matthew Lillard, Manny Montana
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

→ Vergelijkbare series met Good Girls vind je hier 🍿

Komt er een Good Girls seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen vijfde seizoen van Good Girls verschijnen op Netflix of een andere streamingdienst. De televisiemaatschappij NBC heeft namelijk besloten de serie na vier seizoenen tot een einde te brengen. Dat wist de Amerikaanse nieuwswebsite Deadline te vermelden.

NBCUniversal heeft de keuze gemaakt om geen vijfde seizoen van de serie te produceren, wat vaak voortvloeit uit een afweging tussen kijkcijfers en productiekosten. De productiemaatschappij Universal Television heeft vervolgens geprobeerd om uit te rekenen of de serie ook enkel bij Netflix zou kunnen overleven bij een eventuele overname, maar dat blijkt helaas niet uit te kunnen. Het cancellen van de serie betekent dan ook helaas het definitieve einde.