Gotham seizoen 5 Netflix | Wat weten we nu?

Vanaf 1 januari 2019 staat het vierde seizoen van Gotham op Netflix Nederland, dus de vraag is wanneer we Gotham seizoen 5 kunnen verwachten. Wat weten we tot nu toe over Gotham S5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Gotham over?

Politiecommissaris Gordon is de nachtmerrie van iedere crimineel. Zijn naam is haast een synoniem voor gerechtigheid. Hoe heeft Gordon de top bereikt in een stad die werd geplaagd door corruptie en ‘bad guys’ als Catwoman, The Penguin, The Riddler, Two-Face en The Joker?

Op IMDb wordt de serie Gotham beoordeeld met een 7.9 uit 10.

Wanneer komt Gotham seizoen 5 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Gotham seizoen 5 op Netflix? Er is helaas nog niets zeker over de komst van het vijfde seizoen, maar we kunnen wel een goede schatting maken. Zojuist is bekendgemaakt dat Gotham S5 op 24 juli 2019 naar Netflix komt in het Verenigd Koninkrijk. Dat is ongeveer een half jaar nadat FOX het vijfde seizoen heeft uitgezonden. Het vierde seizoen werd ook een half jaar na de uitzending van FOX op Netflix Nederland gelanceerd, dus het is waarschijnlijk dat we Gotham seizoen 5 op 24 juli 2019 bij Netflix NL kunnen verwachten!

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Gotham vind je hier 🍿

Kom er een Gotham seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen zesde seizoen van Gotham komen. Het vijfde deel is het laatste. Daarna zullen we afscheid van één van onze favoriete series moeten nemen…

Welke teaser of trailer is er van Gotham?

Eerder werd al een vier minuten durende trailer van het vijfde seizoen gelanceerd. Hieronder kun je ervan genieten!

Wanneer komt Gotham seizoen 5 op Netflix België?

Nog niets is zeker, maar het lijkt erop dat Gotham seizoen 5 vanaf 24 juli 2019 op Netflix België te zien zal zijn.