Grace and Frankie seizoen 6 staat nu op Netflix

Met 94 afleveringen wordt Grace and Frankie de langst lopende Netflix Original ooit! Vanaf 15 januari 2020 staat het voorlaatste seizoen (S6) op Netflix België. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van Grace and Frankie S6 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Grace and Frankie over?

Het leven van Grace en Frankie komt op zijn kop te staan wanneer hun echtgenotes hen verlaten voor elkaar. Het blijkt namelijk dat de twee mannen niet alleen elkaars collega’s zijn maar ook al twintig jaar een relatie met elkaar hebben. Samen moeten de twee vrouwen van in de 70 een nieuwe leven op zien te bouwen in de 21e eeuw. Deze tragedie zorgt er wel voor dat de levens van de twee vrouwen permanent met elkaar worden verweven.

Op IMDb wordt de serie Grace and Frankie beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 6 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Grace and Frankie seizoen 6 op Netflix? Vanaf 15 januari 2020 staat het zesde seizoen van de serie online op Netflix België!

Komt er een Grace and Frankie seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Netflix heeft aangekondigd dat er een zevende, en laatste, seizoen van Grace and Frankie zal verschijnen. Na 94 afleveringen is de langst lopende Netflix Original dan helaas tot een einde gekomen. Je leest meer over het nieuws, de trailer en de datum op de pagina Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Grace and Frankie seizoen 6?

Yes, er is een trailer voor het zesde seizoen! Geniet hieronder en maak je vast klaar voor de komst van onze twee favoriete dames.

Grace and Frankie Seizoen 6 | Officiële trailer | Netflix

Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 6 op Netflix België?

Grace and Frankie seizoen 6 staat vanaf 15 januari 2020 op Netflix België.