Eerste vier afleveringen van laatste seizoen ‘Grace and Frankie’ zijn nu te zien op Netflix

In augustus 2021 verschenen plotseling als verrassing al de eerste vier afleveringen van het laatste seizoen van Grace and Frankie op Netflix, maar er zullen in totaal 16 afleveringen online worden gezet. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Grace and Frankie seizoen 7 deel 2 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Grace and Frankie over?

In Grace and Frankie spelen Jane Fonda (“Grace”) en Lily Tomlin (“Frankie”) de hoofdrol als twee vrouwen wier leven plotseling op zijn kop wordt gezet wanneer hun echtgenoten onthullen dat ze homoseksueel zijn en hen verlaten voor elkaar. Zowel sparring partners als partners-in-crime, vormen ze een onwaarschijnlijke band om samen een onzekere toekomst tegemoet te gaan en een nieuwe definitie van “familie” te ontdekken, met gelach, tranen en veel stemmingsverbeteraars langs de weg.

Jaar: 2021
Soort: Serie
Taal: Engels
Categorie: Komedie
Duur: 7 seizoenen
Makers: Marta Kauffman, Howard J. Morris
Cast: Jane Fonda, Lily Tomlin, Sam Waterston
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 7 deel 2 op Netflix in België?

Netflix heeft in augustus 2021 de eerste vier afleveringen van Grace and Frankie seizoen 7 online gezet. De rest van de afleveringen zal volgen in 2022, maar een datum is vooralsnog niet bekend.

  1. Waar kun je Grace and Frankie online kijken?

    De serie Grace and Frankie is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 7b op Netflix in België?

    Sinds augustus 2021 is aflevering 1-4 van het zevende en laatste seizoen van Grace and Frankie op Netflix te zien in België. De rest volgt in 2022. We laten het als eerste weten via je mail zodra we een exacte release datum weten.

→ Vergelijkbare series met Grace and Frankie vind je hier 🍿

Komt er een Grace and Frankie seizoen 8 of is S7b het laatste seizoen van de serie?

Netflix heeft aangekondigd dat het zevende ook het laatste seizoen van Grace and Frankie zal zijn. Na 94 afleveringen is de langst lopende Netflix Original dan helaas tot een einde gekomen.

Welke teaser of trailer is er van Grace and Frankie seizoen 7?

Helaas is er nog geen trailer van het zevende seizoen, maar geniet hieronder vooral van de trailer van seizoen 6 om alvast in de stemming te komen!