Eerste vier afleveringen van laatste seizoen ‘Grace and Frankie’ zijn nu te zien op Netflix

Maak je klaar voor een indrukwekkende statistiek, want met 94 afleveringen wordt Grace and Frankie de langst lopende Netflix Original ooit! Na 7 seizoenen en dus bijna 100 heerlijke afleveringen komt er echter wel een einde aan de populaire komedieserie. Inmiddels zijn de eerste afleveringen van het slotseizoen al te bekijken. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Grace and Frankie over?

In Grace and Frankie spelen Jane Fonda (“Grace”) en Lily Tomlin (“Frankie”) de hoofdrol als twee vrouwen wier leven plotseling op zijn kop wordt gezet wanneer hun echtgenoten onthullen dat ze homoseksueel zijn en hen verlaten voor elkaar. Zowel sparring partners als partners-in-crime, vormen ze een onwaarschijnlijke band om samen een onzekere toekomst tegemoet te gaan en een nieuwe definitie van “familie” te ontdekken, met gelach, tranen en veel stemmingsverbeteraars langs de weg.

Jaar: 2021
Soort: Serie
Taal: Engels
Categorie: Komedie
Duur: 7 seizoenen
Makers: Marta Kauffman, Howard J. Morris
Cast: Jane Fonda, Lily Tomlin, Sam Waterston
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix in België?

Inmiddels wachten we al sinds januari 2020 op nieuwe afleveringen van de hilarische komedieserie. Maar er is plotseling goed nieuws, want het zevende seizoen van Grace and Frankie is in aantocht! Dat heeft @NetflixNL in een tweet laten weten.

Het nieuws is ontzettend verrassend, want meestal wordt bij populaire series een losse aankondiging van nieuwe seizoenen gepubliceerd. Al helemaal wanneer het om het allerlaatste seizoen gaat. Ook wordt er vaak eerder al wel een trailer gedeeld.

Zo wordt als reactie op de Instagram-post ook door een kijker vermeld: “Wacht wait?!?! Seizoen 7 van grace and Frankie???😍😍😍😍 waarom wordt dit niet groter aangekondigd?!?!”. Netflix antwoordt hierop grappend: “VANAF VRIJDAG ZIE JE GRACE AND FRANKIE SEIZOEN 7 OP NETFLIX!!!!!!”.

Later bleek dat Netflix enkel de eerste vier afleveringen online heeft gezet. Wanneer de rest volgt, is vooralsnog niet bekend.

  1. Waar kun je Grace and Frankie online kijken?

    De serie Grace and Frankie is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix in België?

    Vanaf vrijdag 14 augustus 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends is het zevende en laatste seizoen van Grace and Frankie op Netflix te zien zijn in België. Het blijkt te gaan om de eerste vier afleveringen. De rest volgt in 2022. We laten het als eerste weten via je mail zodra we hier meer over weten.

→ Vergelijkbare series met Grace and Frankie vind je hier 🍿

Komt er een Grace and Frankie seizoen 7 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Netflix heeft aangekondigd dat het zevende ook het laatste seizoen van Grace and Frankie zal zijn. Na 94 afleveringen is de langst lopende Netflix Original dan helaas tot een einde gekomen. Wel verschijnt eerst in 2022 nog de rest van de afleveringen van Grace and Frankie seizoen 7 (deel 2) op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Grace and Frankie seizoen 7?

Helaas is er nog geen trailer van het zevende seizoen, maar geniet hieronder vooral van de trailer van seizoen 6 om alvast in de stemming te komen!