Met 94 afleveringen wordt Grace and Frankie de langst lopende Netflix Original ooit! Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Grace and Frankie S7 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Grace and Frankie over?

Het leven van Grace en Frankie komt op zijn kop te staan wanneer hun echtgenotes hen verlaten voor elkaar. Het blijkt namelijk dat de twee mannen niet alleen elkaars collega’s zijn maar ook al twintig jaar een relatie met elkaar hebben. Samen moeten de twee vrouwen van in de 70 een nieuwe leven op zien te bouwen in de 21e eeuw. Deze tragedie zorgt er wel voor dat de levens van de twee vrouwen permanent met elkaar worden verweven.

Op IMDb wordt de serie Grace and Frankie beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix? Het lijkt het meest waarschijnlijk dat het zevende seizoen van de serie eind 2019 tot begin 2020 op de streamingdienst in België zal verschijnen.

Komt er een Grace and Frankie seizoen 8 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Netflix heeft aangekondigd dat het zevende ook het laatste seizoen van Grace and Frankie zal zijn. Na 94 afleveringen is de langst lopende Netflix Original dan helaas tot een einde gekomen.

Welke teaser of trailer is er van Grace and Frankie seizoen 7?

Helaas is er nog geen trailer van het zevende seizoen, maar geniet hieronder vooral van de trailer van onze favoriete dames in seizoen 5!

Grace and Frankie: Season 5 | Official Trailer [HD] | Netflix

Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix België?

Waarschijnlijk zal het zevende en laatste seizoen van Grace and Frankie tussen eind 2019 en begin 2020 op Netflix België verwachten.