The Grand Tour-special ‘A Massive Hunt’ staat nu op Amazon Prime Video

Verrassing! Een dag eerder dan gepland wordt de speciale aflevering The Grand Tour: A Massive Hunt op Amazon Prime Video geplaatst! In plaats van de 18e is nu 17 december 2020 gekozen als release datum van de speciale uitzending op de streamingdienst, waardoor je nu al kunt genieten van de autosportavonturen van Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

The Grand Tour: A Massive Hunt (2020) op Amazon Prime Video in België

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in december vallen onder andere het vijfde seizoen van The Expanse en het sinds donderdag 17 december 2020 dus ook The Grand Tour-special A Massive Hunt van de bekende persoonlijkheden van Top Gear.

Verhaal

Na hun avonturen op het water van de Mekong is het trio weer terug op vier wielen voor hun nieuwste avontuur op de exotische eilanden Reunion en Madagascar. Samen met drie sportauto’s zijn Richard, James en Jeremy in voor een rustige roadtrip en leuke avonturen. Wanneer ze aankomen in Reunion racen ze op ‘s werelds duurste stuk asfalt, een bizarre ringweg die is aangelegd in de zee. Maar een fascinerende uitdaging van de heer Wilman brengt hen over de oceaan naar Madagaskar. Eenmaal hier moeten ze de moeilijkste weg ter wereld trotseren in een aantal van de meest extreem gemodelleerde auto’s ooit. Ze moeten hier een van hun zwaarste missies tot nu toe voltooien en het hele avontuur eindigt in een explosieve climax.

Trailer


Details van de film

Titel: The Grand Tour Presents: A Massive Hunt
Jaar: 2020
Soort: Special
Categorie: Komedie, Sport, Documentaire, Reality
Duur: 1 uur en 30 minuten
Maker: James May
Cast: Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond
IMDb: Bekijk nu op IMDb
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in België vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over The Grand Tour: A Massive Hunt op Amazon Prime Video

  1. Wanneer gaat The Grand Tour: A Massive Hunt (2020) online in première op een streamingdienst?

    Eerder werd 18 december aangegeven, maar als vervroegd kerstcadeau is The Grand Tour: A Massive Hunt nu al vanaf donderdag 17 december 2020 in België te zien op de streamingdienst Amazon Prime Video.

  2. Waar kun je The Grand Tour: A Massive Hunt (gratis) online kijken?

    Bij Amazon Prime Video kun je 30 dagen gratis naar The Grand Tour: A Massive Hunt kijken, alvorens je besluit om een abonnement van €2.99 per maand op de streamingdienst te nemen. Klik op de rode knop bovenin dit artikel om direct de film de special te streamen.