Waar kun je de film Greenland (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film Greenland online kijken kan. Deze splinternieuwe film met de geliefde acteur Gerard Butler in de hoofdrol kon niet in de bioscoop verschijnen door de Coronacrisis en is exclusief als Amazon Original uitgebracht. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Greenland online kijken?

Amazon Prime Video: Deze titel is op Amazon’s streamingdienst Prime Video te bekijken. Ga direct naar de film op Amazon Prime Video.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal en trailer van Greenland (2020)

Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garty (Gerard Butler) slechts vier dagen tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen. Terwijl de klok genadeloos tikt en de maatschappij wanhopig vervalt in chaos moet hij alles uit de kast halen om zijn familie van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen.

Streaming informatie over de film

Titel: Greenland
Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Thriller
Duur: 1 uur en 59 minuten
Directors: Ric Roman Waugh
Schrijver: Chris Sparling
Cast: Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd
IMDb: 6.5 uit 5.840 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.