Grey’s Anatomy seizoen 16 is nu te zien op Amazon Prime Video

Fantastisch nieuws voor abonnees van Amazon Prime Video, want seizoen 16 van Grey’s Anatomy is nu te streamen op het video on demand-platforms! Abonnees van Prime Video konden tot deze week slechts genieten van de eerste 15 delen van de ziekenhuisserie, maar kunnen nu eindelijk het nieuwe seizoen aan hun kijklijst toevoegen.

Grey’s Anatomy seizoen 16 toegevoegd bij Amazon Prime Video

We kunnen al een hele tijd genieten van de eerste 15 seizoenen van Grey’s Anatomy bij de snel opkomende streamingdienst Amazon Prime Video in België. Wel wordt op sociale media opgemerkt dat de meest gestelde vraag onder kijkers is wanneer het vervolg eindelijk op het video on demand-platform zou verschijnen.

Gelukkig is er goed nieuws, want blijkbaar zijn de rechten op 4 januari 2021 dan eindelijk verkregen. Iedere abonnee van Amazon Prime Video kan nu genieten van seizoen 1 tot en met 16 van de ziekenhuisserie. Veel kijkplezier!

Verhaal en trailer van Grey’s Anatomy

Een medisch gebaseerd drama rond Meredith Grey, een aspirant-chirurg en dochter van een van de beste chirurgen, Dr. Ellis Grey. Gedurende de hele serie gaat Meredith door professionele en persoonlijke uitdagingen samen met collega-chirurgen in het Seattle Grace Ziekenhuis.

Grey's Anatomy Season 16 Trailer (HD)

Informatie over de serie bij Amazon Prime Video

Titel: Grey’s Anatomy
Soort: Serie
Jaar: 2005
Duur: 17 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
IMDb: 7.6 uit 235,613 stemmen
Makers: Shonda Rhimes
Cast: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Op Streamwijzer vind je ook alle films en series op de streamingdienst in het Amazon Prime Video aanbod in België.