Seizoen 17 van ziekenhuisserie Grey’s Anatomy is nu te zien op Disney+

We hebben er even op moeten wachten, maar na heel wat maanden kunnen we eindelijk ook in België genieten van seizoen 17 van razend populaire ziekenhuisserie Grey’s Anatomy. Bij Disney+ kun je vanaf woensdag 16 februari 2022 (om 09:00 uur Midden-Europese tijd) genieten van alle afleveringen, want ze zullen gelijktijdig online verschijnen.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Disney+ voegt Grey’s Anatomy seizoen 17 toe aan aanbod in België

Goed nieuws voor liefhebbers van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy, want tussen de nieuwe films en series op Disney+ België in februari 2022 zijn heel wat toptitels te vinden. Naast Pam & Tommy, seizoen 11B van The Walking Dead, The King’s Man (2021) en nog veel meer titels, komt ook seizoen 17 van de medische dramaserie online. Vanaf woensdag 16 februari 2022 kun je van de nieuwe afleveringen genieten op de videodienst in België.

Seizoen 17 was eerder al in de Verenigde Staten en in Nederland te zien

Op 10 mei 2020 werd bekendgemaakt door de productiemaatschappij ABC dat Grey’s Anatomy een 17e seizoen zou krijgen. Een paar maanden later, op 12 november 2020, verscheen de eerste aflevering in de Verenigde Staten. Op 11 augustus 2021 was het ook in Nederland tijd voor de première, maar in België moesten we helaas nog even wachten. Gelukkig komt aan het wachten nu dus eindelijk een einde.

Grey’s Anatomy (serie, 2005-): verhaal, informatie en trailer

In Grey’s Anatomy volgen we dokter Meredith Grey. Zij werkt samen met haar collega’s als co-assistenten in het Seattle Grace Hospital. De serie laat zien dat zowel de relaties als de geneeskunde zelf in het ziekenhuis nooit zwart-wit is en dat het echte leven bestaat uit grijstinten. We volgen het leven in en om het ziekenhuis van de ervaren artsen, ambitieuze doktoren en angstige, inspirerende en bijzondere patiënten.

TitelGrey’s Anatomy
Jaar2005-
Seizoenen18 seizoenen
SoortSerie
CategorieDrama, Romantiek
MakerShonda Rhimes
CastEllen Pompeo, James Pickens Jr., Chandra Wilson, Justin Chambers, Kevin McKidd, Jesse Williams, Patrick Dempsey, Sara Ramirez, Jessica Capshaw